Teraz jest 22 listopada 2024, o 07:18

Samantha Young

Ulubiona autorka/autor: Nalini Singh

Post przez kejti » 21 lipca 2017, o 12:53

widzę, że skleroza nie boli :zalamka: też pomyślałam, że się trzyma na uboczu, zrobię kiedyś powtórkę :P

Oj tak, też jestem ciekawa Emery :hyhy:

.
.

Let's find some beautiful place to get lost.

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 21 lipca 2017, o 19:31

My upcoming book release schedule at a glance!

September 12th 2017
PLAY ON (A Play On Novel) - the first in a brand new sexy and emotional adult contemporary romance series.

December 5th 2017
VILLAIN (A Hero Novella) - a companion novella to my 2015 NYT Bestseller HERO.

March 20th 2018
ON HART'S BOARDWALK - An On Dublin Street/Hart's Boardwalk crossover novella featuring fan favourites Olivia and Nate from BEFORE JAMAICA LANE.

Summer 2018
An unannounced YA title from Harlequin TEEN.

Fall 2018
An unannounced adult contemporary romance standalone from Berkley Romance.

2018 (date to be decided)
Book Two in the Play On series
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.”
“Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”

Post przez kejti » 21 lipca 2017, o 20:06

czyli na razie do 2019 roku nie zobaczymy historii innych bohaterów ale chociaż mamy to połączanie ON HART'S BOARDWALK i ODS :)

.
.

Post przez Lilia ❀ » 10 sierpnia 2017, o 22:12

Obrazek
The New York Times Bestselling author of the On Dublin Street series and Hero returns to Scotland in this passionate and evocative romance about love, loss, and surviving both.

Nora O’Brien chased a dream from Indiana to Scotland, so sure it was the right thing to do. Three years later she was left in her adopted country with nothing to her name but guilt and regret.

Until Aidan Lennox entered her life.

Older, worldlier, a music producer and composer, the sexy Scot should never have made sense for Nora. But somehow in each other they found the light they were looking for, the laughter and the passion—the strength to play on despite their past losses.

But when life dealt Aidan another unlucky hand, instead of reaching for her he disappeared. The agonizing loss of him inspired something within Nora. It fired her spirit— the anger and hurt pushing her forward to take control and reach for her dreams.

Finally pursuing a career on stage while she put herself through college, everything is how Nora wants it. She’s avoiding heartbreak and concentrating on her goals.

Sounds easy but it’s not. Because Aidan is back. And for some reason he hates Nora.

He’s determined to be at war with her.

And she has absolutely no idea why.

September 12, 2017

Post przez kejti » 11 sierpnia 2017, o 20:32

Nie moge sie doczekac az bedzie w PL :bigeyes:

.
.

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 12 sierpnia 2017, o 08:56

A ja nie wiem, odstrasza mnie troszkę blurb. Nie lubię motywu SPL. :bezradny:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Ulubiona autorka/autor: krentz harkness howard robb Singh

Post przez fanka76 » 12 sierpnia 2017, o 09:30

Nie mogę słownika znaleźć co to SPL?

Post przez Duzzz » 12 sierpnia 2017, o 09:55

Spotkanie Po Latach

His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Post przez kejti » 13 sierpnia 2017, o 20:54

duzzza22 napisał(a):A ja nie wiem, odstrasza mnie troszkę blurb. Nie lubię motywu SPL. :bezradny:

też nie lubię ale wybaczam Young wszystko :P chociaż tych jej młodzieżowych nadal się boje dotknąć :P

.
.

Post przez Duzzz » 16 sierpnia 2017, o 15:26

Mnie nie zawsze przekonuje :bezradny: Szkoda, że nie ma trzeciej części Hart's Boardwalk w zapowiedziach :(

Post przez kejti » 16 sierpnia 2017, o 19:51

oj tak, szkoda :smutny:

.
.

Post przez Lilia ❀ » 23 sierpnia 2017, o 18:34

Obrazek
One of New York Times bestselling author Samantha Young's most beloved couples returns for the first time in a brand new novella set ten years after her blockbuster bestseller Before Jamaica Lane...

Nate and Liv have a great life together but they miss the spontaneity and freedom they enjoyed early on in their romance. Careers and their children have inevitably kept them busy, so when Nate discovers Liv is feeling disconnected from him, he plans an anniversary trip to the idyllic seaside town of Hartwell, Delaware. There he hopes they will have the opportunity they've been craving--a chance to reinvent themselves and fall in love all over again.

With each new day comes a new adventure, from wedding crashing at the five-star boardwalk hotel to pretending they are two strangers having a chance encounter at the boardwalk bar. In the midst of this daring, sexually-charged game of romantic rediscovery, Nate and Liv discover the only constant they need is each other.

March 20, 2018

Post przez kejti » 23 sierpnia 2017, o 19:29

ależ sobie poczekamy :P ale założę się że warto, oj warto :yes:

.
.

Ulubiona autorka/autor: Gabriel Garcia Marquez

Post przez Szczypta_Kasi » 30 sierpnia 2017, o 15:12

Czytam własnie "To co najważniejsze" i średnio mi leży, ale strasznie napaliłam się na drugi tom. Ten hotelarz mnie kręci.

Post przez Szczypta_Kasi » 1 września 2017, o 11:04

Skończyłam "To, co najważniejsze" i aż mnie rozsadza, żeby się podzielić moimi wrażeniami.
Zmęczyła mnie ta książka. Momentami drażniła, momentami nudziła, często mocno irytowała.
Bohaterowie mieli problemy i traumy jak rodem z New Adults a przecież wszyscy tam już po trzydziestce byli, więc powinni być troche bardziej dojrzali i już powinni uporać się ze swoimi przeżyciami z dzieciństwa. Problemy Jess były tak mocno podkreślone, że spodziewałam się co najmniej tego że jako dziecko była płatną morderczynią, która na zlecenie mafii zamordowała pół swojego rodzinnego miasteczka. W rzeczywistości owszem jej sekret okazał się nieprzyjemny, no ale nie rozumiem jak można było wydedukować na tej podstawie, że Cooper nie będzie chciał z nią być. Ach, tak! To przez jej rodziców, którzy ja obwiniali.....to było głupie! Taka podstawa rodzica względem dziecka jest dla mnie niewyobrażalna....no nie kupuję tego. Strasznie mnie denerwowało w Jess jeszcze to, że wszyscy podkreślali, że skoro jest lekarzem to musi być piekielnie inteligentna....nasza służba zdrowia nauczyła mnie, że lekarz nie koniecznie musi być inteligenty.... może w USA jest inaczej, każdy jeden to chodzący Doktor House.
Cooper- bohater idealny. Aż ociekający doskonałością! Kochający, czuły, pragnący dzieci, ceniący zaufanie, namiętny kochanek. Nie lubię takich. Jesli facet nie ma jakiejś wyraźnej rysy na ciele lub charakterze to jest dla mnie mdły i nieciekawy. I własnie taki wydawał mi się Cooper. A jego pomysł, że skoro Jess mu nie ufa to nadrobi to namiętnością i gorącym seksem? Zdecydowanie nie tędy droga. I jeszcze ta historia z byłą żoną, która zdradziła go z najlepszym przyjacielem - tak bardzo banalna, że aż boli.
Ian Devlin to kolejna przerysowana postać. Tak zły i perfidnym, że nikt go nie lubi! A akcja na koniec z licencją?.....Serio? Znowu banalnie poprowadzony wątek.
Jedyną postacią która mnie zachwyciła był Vaughan. Tak wspaniale tajemniczy, męski i charyzmatyczny! I jego groźby względem Bailey, że wolałaby aby nie zaczął zdobywać tego co na prawdę pragnie.... :bigeyes:
Kupiłam cześć o nich jeszcze zanim skończyłam "To, co najważniejsze". Mam nadzieję, że autorka nie zniszczy mojego wyobrażenia o Vauganie.
Po wylaniu wszystkich żalów, muszę stwierdzić, że książka wcale nie była taka bardzo zła....owszem wkurzająca i męcząca, ale w sumie czytałam wiele tak złych książek, że obiektywnie uznaję, że powieść Young jest całkiem niezła.... no może średnia.

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 1 września 2017, o 11:44

Dla mnie ciekawą postacią jest Jack Devlin. Jest totalnie niejednoznaczny ;)
Bo Vaugh trochę siada w swojej części. W 2 te traumy nie są już takie natarczywe i problemy bohaterów bardziej przyziemne choć Ian Devlin znów mota i to tak no... Upierdliwie.
Strasznie czekam na część Jacka i Emery ;)
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

Post przez Szczypta_Kasi » 1 września 2017, o 11:47

Jak poczytałam wasze wpisy to się teraz tej dwójki boję. Jak mi Young zepsuje wyobrażenie o Vaughanie to się wkurzę i rzucę cyklem.

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 1 września 2017, o 12:02

ale mnie się dwójka podobała! ;) także Ty możesz jeszcze bardziej polubić ;)
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

Post przez kejti » 1 września 2017, o 12:42

mnie też ciekawi ten Jack, zdecydowanie ojczulek miał jakiegoś haka na niego a i chciał pomóc po cichu przyjacielowi, jestem ciekawa dlaczego :P

mnie się podobała pierwsza część ale druga o wiele bardziej :D

.
.

Post przez Szczypta_Kasi » 1 września 2017, o 13:21

No jakoś nie wierze, żeby tak zdradził Coopera i przespał się z jego żoną tak dla kaprysu.
Widać że tam coś nie gra.

Post przez kejti » 1 września 2017, o 13:25

ja wam mówię, ta jego żonka coś kombinowała aby sprzedać jego bar a Jack się o tym dowiedział, niestety jego ojciec coś miał na Jacka i nie mógł powiedzieć tego wprost przyjacielowi + Cooper musiał go znienawidzić więc wybrał taką opcję :P

.
.

Ulubiona autorka/autor: Margit Sandemo

Post przez LiaMort » 1 września 2017, o 22:27

na pewno jest coś na rzeczy. :mysli: tylko jak
Spoiler:
tą książkę to rzyc jej skopię. ;P
RM 

"But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "

Ulubiona autorka/autor: Susan Elizabeth Phillips

Post przez Papaveryna » 11 września 2017, o 00:16

Szczypta_Kasi napisał(a):Jak poczytałam wasze wpisy to się teraz tej dwójki boję. Jak mi Young zepsuje wyobrażenie o Vaughanie to się wkurzę i rzucę cyklem.

Przeczytałam 'rzucę cyrklem' :evillaugh:
No, ja rzuciłam. Dla mnie ten cykl, to jakaś pomyłka :zalamka:

Post przez Szczypta_Kasi » 11 września 2017, o 06:42

Na razie nie wzięłam się za "Wszystko , co w Tobie kocham". Odkładam na wszelki wypadek.

Post przez kejti » 11 września 2017, o 07:15

Szczypto ta część jest bardzo fajna, nie odkładaj :)

.
.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Y