Teraz jest 21 listopada 2024, o 15:56

Brak

Nie wiesz, jaki tytuł konkretnie przeczytać? Doradzimy!

Ulubiona autorka/autor: DIANA PALMER

Ona i agent,mają odbić porwana żonę polityka

Post przez jolanta.brzozowska » 17 grudnia 2013, o 13:24

Witam !
Szukam książki o tym wątku: Agent,który zawsze pracuje sam,otrzymał od szefa zadanie aby z pomocą kobiety /pracowała chyba w jakimś dziale analitycznym bądź tłumaczeń/ odbił porwana żonę polityka.Kobieta musi z nim jechać ,bo jest bardzo podobna do tej porwanej ,a w razie jakichkolwiek komplikacji one miały zamienić się miejscami,aby tamci mieli czas na ucieczkę.I tak było ,one zamieniają się miejscami,a on później po nią wraca.
Mam nadzieję ,że zbytnio nie namieszalam
Ostatnio edytowano 17 lipca 2017, o 00:36 przez jolanta.brzozowska, łącznie edytowano 4 razy

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 17 grudnia 2013, o 13:29

“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.”
“Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”

Post przez jolanta.brzozowska » 17 grudnia 2013, o 14:51

Tak,lecz nie wszystkie maja opisy ale dzieki sciagnelam sobie z Wysp szczescia super-serce zmii.gdyby cos to czekam na dalsze propozycje.

Post przez jolanta.brzozowska » 27 grudnia 2013, o 18:51

jolanta.brzozowska napisał(a):Witam czy ktos zna ksiazki gdzie mlodzi sie kochaja ale ukrywaja swoje uczucia no i jest wstretna macocha ktora probuje ich poroznic a nawet probune uwiesc chlopaka ale bez powodzenia,kiedys czytalam cos takiego chyba byla to seria Wyspy szczescia lub seria Janine,mam ochote przeczytac jeszcze cos takiego.

Drogie panie ponawiam prosbe o pomoc w odnalezieniu ksiazki!

Ulubiona autorka/autor: w zależności od nastroju

Post przez gosiurka » 28 grudnia 2013, o 15:17

Kojarzę Mather - Koncert wiem ,że tam matka również chciała odbić "chłopaka" córce

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/51226/koncert
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki)
Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.

Post przez jolanta.brzozowska » 28 grudnia 2013, o 20:20

Dziekuje,nie czytalam tego,zaraz sobie ja sciage.Gdyby jeszcze cos sie komus przypomialo to prosze mi polecic.

Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews

Post przez ewa.p » 28 grudnia 2013, o 20:44

ten Koncert to felerna książka,raz tylko wydana i pewne strony się powtarzają,a niektórych w ogóle brakuje(chyba z 30-tu w środku książki).Nie wiem,jaki jest stan ebooka,nie sprawdzałam
________________***________________

Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.

Post przez jolanta.brzozowska » 17 lipca 2017, o 00:03

jolanta.brzozowska napisał(a):Witam !
Szukam książki o tym wątku: Agent,który zawsze pracuje sam,otrzymał od szefa zadanie aby z pomocą kobiety /pracowała chyba w jakimś dziale analitycznym bądź tłumaczeń/ odbił porwana żonę polityka.Kobieta musi z nim jechać ,bo jest bardzo podobna do tej porwanej ,a w razie jakichkolwiek komplikacji one miały zamienić się miejscami,aby tamci mieli czas na ucieczkę.I tak było ,one zamieniają się miejscami,a on później po nią wraca.
Mam nadzieję ,że zbytnio nie namieszalam

Ponawiam prośbę.

Powrót do Mam ochotę na...