Wydawnictwo Czarna Owca patrzy na to jak książki się sprzedają. Przy
Poldarku byli pewni, że wydadzą chyba pierwsze 3 czy 5, ale że sprzedaż była dobra wydają kolejne
Więc nie spisujmy wydawnictwa na straty jak się wzięli jak będziemy męczyć, kupować to będą zapewne wydawać.
Ja już zamówiłam swoją książkę, bo teraz czytam z biblio, a tę książkę każda romansoholiczka powinna mieć na półce
Zaczęłam wczoraj zgodnie z obietnicą czytać. Pomogła mi jeszcze burza, która odcięła mnie od świata więc więcej czasu na czytanie
A z bojącym psem nie za wiele innego można zwojować, można tylko siedzieć bądź leżeć
W każdym bądź razie chyba już ją przepołowiłam, jestem na momencie kiedy Sebastian
I jestem książką oczarowana, te wszystkie nawiązania do innych książek, te cytaty z książek, qrcze chciałabym do takiej księgarni pójść. I chętnie sama bym w niej pracowała, wśród tych zwariowanych pracowników.
A książkę, którą pisze nasza bohaterka chętnie bym przeczytała od deski do deski
Ehh.. i cieszę się, że jeszcze tyle dobrego przede mną, jak wrócę do domu koniecznie muszę dowiedzieć się jak skończy się zmiana księgarni i co z Posy i Sebastianem