Kiedyś dawno temu któaś z dziewczyn mi to tłumaczyła, ale nie mam pojęcia gdzie to było. Może warto by umieścić to hasło w słowniku, żeby było wiadomo gdzie szukać w przyszłości.
Kiedyś dawno temu któaś z dziewczyn mi to tłumaczyła, ale nie mam pojęcia gdzie to było. Może warto by umieścić to hasło w słowniku, żeby było wiadomo gdzie szukać w przyszłości.
i stąd metafora. Wyjaśniłam w słowniku no bo jednak się może pojawić wątpliwość. ALE przeredagowanie/zmiana+opisy motywów są w planie dalszym, będziemy nad tym myśleć i rozmawiać, bo wydaje mi się że w niektórych kwestiach trochę trzeba odświeżyć.
uprzedzam
W sumie to wklepywałam tytuły w motywy, brakujące motywy (według tego co opracowane było w warsztacie), pogubione linki i takie tam drobnostki mniej istotne, typu literówki. Mrówcza robota, której w ogóle nie widać. Tym bardziej, że chwilę mnie tam już nie było.
Za to staram się wszystkie przeczytane książki "motywować", więc materiału do pracy nie braknie w najbliższym czasie. No i dumna jestem z uzupełnienia wątku polskiego. Jeśli ktoś wyrzuci to, co tam jest, to pogryzę osobiście, bo się namordowałam, żeby to odkopać i pouzupełniać.
no bo np. taka maskarada. Mamy dwie w motywach, spoilera nie ma, motyw nie wprowadzony od lat, blurb wielkie gie mówi, ja książki nie znam. I co teraz? 
Powrót do Warsztat: Romansoholiczne Listy i Spisy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości