Ancymmonnekk napisał(a):Czytałam Nieznajomi z parku, ah co tam była za śfinia takie lubię
Janka ja pomimo swojego syndromu Palmerowskiego, nie jestem nastawiona na parę śfinia plus mop. Lubię, kiedy bohaterka jest charakterna i potrafi się postawić nawet mnie czasem typ mopa męczy i mam ochotę kopnąć taką w d...
Dziękuję za propozycje, zerknę na obie panie
Jeśli komuś przyjdzie coś jeszcze do głowy to śmiało
kristy napisał(a):Ancymmonnekk napisał(a):Czytałam Nieznajomi z parku, ah co tam była za śfinia takie lubię
Janka ja pomimo swojego syndromu Palmerowskiego, nie jestem nastawiona na parę śfinia plus mop. Lubię, kiedy bohaterka jest charakterna i potrafi się postawić nawet mnie czasem typ mopa męczy i mam ochotę kopnąć taką w d...
Dziękuję za propozycje, zerknę na obie panie
Jeśli komuś przyjdzie coś jeszcze do głowy to śmiało
Nieznajomi w parku to tylko wydane jako E-book?
Co do sfiń to chyba Orłowski z książek Danki Braun troche podpada...
basik napisał(a):Ancymonku Orłowski z cyklu książek Danki Braun powinien Ci się podobać. Wszystkie książki tej autorko przeczytałam i Robert jest super, można go kochać i potępiać, Tylko zacznij czytać od pierwszej części "Historia pewnego związku" wtedy zrozumiesz jego postępowanie. Polecam cykl i autorkę.
giovanna napisał(a):Tak w skrócie, basik może więcej powieSpoiler:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość