Fringilla napisał(a):na tapecie mam EXO Next Door.... już ich zaczynam rozróżniać...
Jutrzenka napisał(a):Fringilla napisał(a):na tapecie mam EXO Next Door.... już ich zaczynam rozróżniać...
Oglądałam, fajna drama. Moim ulubieńcem z Exo jest Beakhyun - szkoda, że to on nie jest głównym bohaterem tej dramy
duzzza22 napisał(a):Widziałyście tę listę?
http://mydramalist.com/article/2017/05/ ... xt-2-years
cedar napisał(a):Duzz, wpisz Chang Wooka na listę ulubieńców, facet ma w sobie "coś". Wybaczam mu wpadki dramowe, skupiając się na tych, które mi się podobają.
Właśnie zdobyłam Kawalerski warzywniak z nim w roli głównej, chętnie obejrzę.
Odnośnie wcześniejszych dram - polecam ci np. My name is Kim Sam Soon (2005 - uśmiejesz się), Personal taste (ale to chyba widziałaś, zresztą jest z 2010), ubóstwiam dramę Time between dog and wolf (super sensacja, 2007 bodajże). Sprawdzę też ten Warzywniaczek (choć to w sumie 2011), to powiem, czy fajne.
X: How to ruin your life: WATCH KDRAMAS
How to ruin more of your life: WATCH ONGOING KDRAMAS
**perfectly ruined**
Y: Ongoing that has a cliffhanger every end of the episode. WHATS WORSE THAN THAT
X: Yasss it's the worse That feeling of being impatient waiting for a week to pass by and it makes you wanna burst out : (
Z: I just started to watch ongoing kdramas. Oh shiiiiit what have i done!!!!!
X: Praying for your soul mate
duzz napisał(a):Też tak macie, a może miałyście
Jutrzenka napisał(a):No a w między czasie, czekam na najnowszą dramę Lee Joon Gi
Frin napisał(a):No jest też legendarne Boys Before Flowers z 2009, ale - jakkolwiek japoński oryginał jest... no, ciekawy, tyle bezpiecznie mogę powiedzieć - to przez to przebrnąć nawet tak zaprawiona palmerofanka jak ja nie mogła.
cedar napisał(a):Jutrzenka napisał(a):No a w między czasie, czekam na najnowszą dramę Lee Joon Gi
Ja też. Widziałaś go w tym ciuchu szpeca od prewencji? Mniam!
duzzza napisał(a):Obejrzałam Healer Ach nie mogłam się oderwać Cudna drama, cudny Ji Chang Wook
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości