Kawka napisał(a):Very - z wagą niestety nie pomogę. Co do butów, ja mam asicsy do biegania i sprawdzają się świetnie, choć nie wiem czy cena Cię nie odstraszy.
Papaveryna napisał(a):To jeszcze nie tak strasznie cenowo
Ja się ślizgam, więc mi zdecydowanie przy niektórych ćwiczeniach buty są potrzebne.
Poczytałam wczoraj na blogu pani od fitnessu, że do wszystkiego powinno się mieć odpowiednie buty. Nie wiem, czy ma rację, ale jakąś książkę wydaje, więc chyba coś się zna
Choć jak popatrzyłam, to wszędzie co innego piszą.
joakar4 napisał(a):Papaveryna napisał(a):To jeszcze nie tak strasznie cenowo
Ja się ślizgam, więc mi zdecydowanie przy niektórych ćwiczeniach buty są potrzebne.
Poczytałam wczoraj na blogu pani od fitnessu, że do wszystkiego powinno się mieć odpowiednie buty. Nie wiem, czy ma rację, ale jakąś książkę wydaje, więc chyba coś się zna
Choć jak popatrzyłam, to wszędzie co innego piszą.
Ja do ćwiczeń z Chodakowską mam takie buty i są bardzo fajne. Ale rozmiarówka jest na granicy normy i trzeba mieć do nich bardzo cienkie skarpetki.
http://www.diversesystem.com/kolekcja-d ... elanz.html
joakar4 napisał(a):W sobotę skończyłam abonament Be diet i po dwóch miesiącach diety i ćwiczeń 3/4 razy w tygodniu schudłam 8 kg. Pewnie byłoby więcej gdyby po drodze nie było świąt i majowego weekendu.
Ogólnie jestem bardzo zadowolona i przedłużyłam sobie jadłospis na kolejne 2,5 m -ca.
joakar4 napisał(a):W sobotę skończyłam abonament Be diet i po dwóch miesiącach diety i ćwiczeń 3/4 razy w tygodniu schudłam 8 kg. Pewnie byłoby więcej gdyby po drodze nie było świąt i majowego weekendu.
Ogólnie jestem bardzo zadowolona i przedłużyłam sobie jadłospis na kolejne 2,5 m -ca.
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości