LiaMort napisał(a):Obejrzałam Piękną i bestię . Cudne to jest.
no ba!
A ja w końcu objerzałam Osobliwy Dom Pani Peregrine. Końcówka baaardzo mocna, ale początek i środek takie se. Jest okej, ale nie porywa.
KatiaBlue napisał(a):A ja sobie ostatnio obejrzałam Pasażerów. Jennifer Lawrence ładnie wyglądała
raz to widziałam i nigdy za nic nie chcę więcej.Kiara napisał(a):A ja przed chwilką znów oglądnęłam "Zanim się pojawiłeś"
ach bardzo lubię bo Katherine Heigl i poza tym jest taaaaki słodki ten filmKiara napisał(a):Oglądam właśnie "Och życie" na razie ciekawy i fajny
Agrest napisał(a):jest to film sprawiedliwy, że tak powiem
Agrest napisał(a):Obejrzyj In your eyes, ciekawam twojej opinii
Janka napisał(a):Przed chwilą obejrzałam "Moja dziewczyna wychodzi za mąż" (z Patrickiem Dempsey i Michelle Monaghan).
To była kopia filmu "Mój chłopak się żeni" (z Julią Roberts, Dermotem Mulroneyem i Cameron Diaz), tylko trochę pozmieniali płeć bohaterom.
I zmieniono zakończenie na takie, które pozornie sprawia wrażenie HEA.
Agrest napisał(a):Mając polskie konto na Netfliksie można wybrać niemieckie napisy do In Your Eyes (i chyba zresztą do większości innych filmów też), więc pewnie i z Niemiec można oglądać. A jeśli dobrze pamiętam to pierwszy miesiąc jest za darmo na próbę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości