przez Duzzz » 19 kwietnia 2017, o 00:30
Za mną
"Piękna i Bestia" i w sumie aż tak dużego wrażenia na mnie nie zrobiła. Chociaż nie powiem, że mi się nie podobała, ale jakoś jednak Emma mi w tym wszystkim nie pasowała
Dziś byliśmy na
"Logan: Wolverine" i muszę przyznać, że film bardzo mi się podobał. Pod koniec co i rusz płakałam
Niezłą dawkę emocji zostawili nam na sam koniec
Szkoda mi, że jednak Jackmana raczej już nie zobaczymy w kolejnych filmach(jeśli takowe będą), ale w sumie nie wiem czy coś z jego postaci dało się jeszcze wyciągnąć
Maraton X-Menowy więc mamy w końcu za sobą
Za mną też
"Power Rangers".
Poczułam się jak za starych dobrych czasów.
Jeśli ktoś lubił starych rangersów to myślę, że i Ci mu się spodobają
Ja czekam na kolejne części, bo chętnie zerknę na dalsze losy bohaterów. I nawet żałuję, że nie zrobili serialu
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise