Fringilla napisał(a):Hwarang się skończył i cieszę się, że traumy 2016 niektórzy mogą odreagować w ramach Strong Woman Do Bong Soon (zestaw 14 Księcia ze Scarlet Heart i biednego drugoplanowego króla z Hwarang).
Chyba ma potencjał
Jutrzenka napisał(a):"Hwarang" to jedna z moich ulubionych dram, dzięki Parkowi Hyung Sik'owi, którego po raz pierwszy zobaczyłam właśnie tu i od tego czasu należy do grona moich ulubionych dramowych aktorów.
Jutrzenka napisał(a):Oglądam "Strong Woman Do Bong Soon". Fajna, z humorem
Jutrzenka napisał(a):"Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo" jest moim numerem 1
Jutrzenka napisał(a):dzięki genialnej grze aktorskiej Lee Joon Gi, wcielającego się w rolę 7. Księcia - Wang So
Jutrzenka napisał(a):Tak dla przypomnienia:
cedar napisał(a):Jutrzenka napisał(a):Oglądam "Strong Woman Do Bong Soon". Fajna, z humorem;)
Powiem ci, że ja mam okrutny problem, czy się brać za tę dramę. Bo obu aktorów bardzo lubię, za tą aktorką też przepadam, ale wszędzie słyszę, że drama głupkowata.
Otokeee???
cedar napisał(a):Jang Hyuk? Ja go np. nie lubię.
Fringilla napisał(a):no wiem, mnie po prostu bawi moje "WTF ja oglądam"
Fringilla napisał(a):Introverted Boss jest jak jazda na depresji wiosną: ciągłe falowanie, nie wiadomo, czy za chwilę scena cię dobije czy rozbawi.
Fringilla napisał(a):Spoiler:
Fringilla napisał(a):Two Weeks, 38 Task Force, Shut Up: Flower Boy Band
duzzza22 napisał(a):Nic mi z tego nie jest znane więc zaznaczę sobie do luknięcia
duzzza22 napisał(a):Cedar Ale dlaczego?
duzzza22 napisał(a):General and I mam na liscie do obejrzenia. Jak jest HEA to się na to piszę
cedar napisał(a):Nigdy jakoś nie zrobił na mnie wielkiego wrażenia (a widziałam go choćby w Five senses of Eros - no ale ok, ten film nie miał większego sensu tak czy siak), a potem nadziałam się na niego w Tree with deep roots. Serdecznie nie cierpiałam głównego bohatera, a Jang Hyuk jeszcze go położył na amen. Kiedy miał rozpaczać, to muczał jak krowa i nie daję rady wymazać sobie z pamięci tego wrażenia.
cedar napisał(a):Jutrzenka napisał(a):Oglądam "Strong Woman Do Bong Soon". Fajna, z humorem
Powiem ci, że ja mam okrutny problem, czy się brać za tę dramę. Bo obu aktorów bardzo lubię, za tą aktorką też przepadam, ale wszędzie słyszę, że drama głupkowata.
Otokeee???
cedar napisał(a):*cichutko szepce* Czwartego. Czwartego.
Ja Joon Gi ubóstwiam po prostu, a jako Wang So... o matko... się chłopak tak postarał, że z wypiekami na twarzy oglądałam kolejne odcinki. Cudownie go zagrał. Ech... Czekam na kolejną jego dramę, wszyscy w napięciu czekają na wielkie obwieszczenie - zagra w koreańskim Criminal minds czy też nie?
Jutrzenka napisał(a):Oczywiście, że Czwartego Już poprawiłam Nie wiem, skąd Siódmy mi się wziął Też czekam na kolejną dramę z Joon Gi. Słyszałam coś o "Criminal minds". Mam nadzieję, że zdecyduje się na jakąkolwiek dramę, po prostu, niech w końcu się pojawi Gdyby jednak mógł wziąć pod uwagę dramę historyczną i to taką z okresu Goryeo lub Silla, gdzie panowie mieli super fryzurki - długie włosy i urocze grzywki, to byłoby już w ogóle idealnie
cedar napisał(a):Epoka Trzech Królestw jakieś malutkie odrodzenie przeżywa ostatnio - a to ML, a to Hwarangi. To dobrze, bo w sumie co seguk to tylko ten Joseon i Joseon.
cedar napisał(a):Jak ci się Goryeo marzy, to polecam Faith z 2012.
Jutrzenka napisał(a):Nie przepadam za Joseonem ze względu na te dziwne kapelusze
Jutrzenka napisał(a):Szkoda, że Joon Gi nie mógł zagrać w tej dramie przez swój pobyt w wojsku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości