Liberty napisał(a):Mnie to opowiadanie bardzo zaskoczyło. Spodziewałam się, że to będzie kolejna historia Rock Chick czyli wybuchy, strzelaniny, miłość ale bardziej bo Daisy wydawała się bardziej szurnięta niż reszta; myślałam, że totalnie dostanę Bonnie i Clyde'a na sterydach. A KA zaskoczyła po całej linii i wyszło super.
rewela napisał(a):naprawdę wolałabym dowiedzieć się o pewnych rzeczach później byłaby to taka wisienka na torcie.. a tak wiem...i jak teraz czytam to mam wyobrażenie nie rockowych lasek tylko mamusiek z dwójką i więcej dzieciaków
rewela napisał(a):i teraz jestem,kuna ciekawa też Daisy i Marcusa.. KA zaskoczyła? wcześniej Duzzz wspomniała o chusteczkach...cholipcia... może być nieźle..
duzzza22 napisał(a):A co do Wild man to jeszcze będzie akcja z byłym mężem z tego co pamiętam
Jeśli chodzi o wieku bohaterów to mi to akurat nie przeszkadza. Swoje już w życiu przeszli, doświadczeni życiowo to tym samym bardziej wiarygodni są. Ona ma jeszcze starszych bohaterów
Popijając drinki z przyjaciółkami w modnym klubie, Gwendolyn Kidd spotyka mężczyznę swoich marzeń. Zaprasza go do domu, spędzają razem noc, ale rano Tajemniczy Mężczyzna znika bez śladu – tylko po to, by kolejnej nocy znów pojawić się w jej sypialni. Gwen pozwala mu zostać, w nadziei, że przelotny romans zamieni się w coś poważniejszego. Mijają tygodnie i miesiące cudownych nocnych uniesień, a ona wciąż nawet nie zna jego imienia, nie wie, kim jest, ani nawet jak dostaje się w nocy do jej mieszkania.
W życiu dziewczyny zaczynają dziać się niepokojące rzeczy: Gwyn wpada w oko przystojnemu przywódcy bandy motocyklistów, zwraca też na siebie uwagę bezwzględnych gangsterów. Jakby tego było mało, zaczyna się nią interesować pewien czarujący policjant z Denver. Wtedy do akcji wkracza Tajemniczy Mężczyzna. Czy jednak odsiecz nie przybędzie za późno?
Pierwszy tom bestsellerowej serii, w której zagadki, tajemnice i niebezpieczne wydarzenia przeplatają się z miłosnymi uniesieniami i gorącą namiętnością.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości