•Sol• napisał(a):u nich chyba taka moda żeby za sportowcami majtki gubić.
tak Knox się określił, ale nie wiem czemu dla mnie to dziwnie tu wygląda i to jego stronienie od alkoholu
KatiaBlue napisał(a):Polecałyście mi to Sacked i polecałyście, ale jakoś nie zrobiło na mnie większego wrażenia. Raczej takie średniawe...
Papaveryna napisał(a):Cytuję post Katii z YA/NA, żeby już na dwa fronty nie pisaćKatiaBlue napisał(a):Polecałyście mi to Sacked i polecałyście, ale jakoś nie zrobiło na mnie większego wrażenia. Raczej takie średniawe...
Ja właśnie mam z tym jakiś problem. Momentami mi się podoba, a momentami wcale i bym chciała, żeby się już skończyło, a mam dopiero 50 ileś procent
Bohater jest całkiem do rzeczy. Trochę za idealny, ale ogólnie nie mam nic do niego. Za to nie przemawia do mnie jego natychmiastowe przekonanie, że bohaterka to ta jedyna. Zwłaszcza, że ona jakoś tak ani mnie grzeje, ani ziębi. Oprócz męskiego imienia (które już zapomniałam, brawo...), blizny na kolanie, wrednym byłym i tym, że są zżyci z bratem za wiele o niej nie można powiedzieć. Ale, okeeej, może i coś tam w niej dojrzał.
Było kilka fajnych momentów, ale chyba Sacked trafi na rosnącą listę porzuconych tytułów.
Zaczynam mieć obawy, że przestałam umieć czytać książki
Dobra, nie poddałam się i doczytałam. Prawie, bo już przy końcu tylko kartkowałam. Jakieś totalne bzdury tam były
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości