Papaveryna napisał(a):Podtrzymuję nadal, że dwójka o wiele bardziej podoba mi się niż jedynka
Papaveryna napisał(a):Uważam tak samo
W sensie można się z niego ponabijać, sama tak czynię, ale oni moim zdaniem traktują Magę i Niecika jak ludzi gorszej kategorii. Okej, rozumiem, że Niecik jest świrnięty i denerwujący, a Maga sprawia wrażenie zniewieściałej mameły (albo rzeczywiście nią jest), ale takie wyśmiewanie wprost jest dla mnie słabe.
Zwłaszcza, że kilka osób tam z wyglądu niewiele różni się od trolli, a u niektórych znowu nie widać, by się specjalnie do zadań przykładali.
Niech się sobie przyjrzą
W tym nielubieniu Niecika, zmowach, aby wyeliminować, wyczuwam też jakąś taką pogardę dla muzyki disco-polo. Może jestem przewrażliwiona i choć sama nigdy nie pałałam sympatią, kiedy Niecik gdzieś się pojawiał i byłam w szoku, że jego do Agenta wzięli, ale mam odczucie, że o disco między innymi chodzi.
o to to. Daria jest śliczna, ale poza powłoką nie ma w niej nic. To jest pani która się kulinarnym blogowaniem para, zaczęła też reklamować Lidla z OkrasąPapaveryna napisał(a):Daria podoba mi się wizualnie, akurat ona gnoma nie przypomina, ale jak dla mnie to też osoba, która wyżej sra, niż dupę ma. Nie wiem kim jest, co robi, jak ma na nazwisko. I, szczerze mówiąc, nie korci mnie ani troszeczkę, by wiedzę na jej temat poszerzać
•Sol• napisał(a):nawet nie wiem kto to ten Madox
•Sol• napisał(a): Włodarczyk się pokazuje z całkiem fajnej strony
•Sol• napisał(a):No mógł. Ale widzisz ja nie zrozumiałam tego tak że on ją wyłowił w trakcie płynięcia tylko żę potem. Ale skoro w trakcie to zmienia to postać rzeczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość