joakar4 napisał(a):Wypatrzyłam na allegro kilka starszych wosków. Niektóre mnie kuszą, ale boję się, że mogą już być stare. Myślicie, że to możliwe?
Myślę, że jest duże prawdopodobieństwo, że wraz z mijającym czasem będą się coraz bardziej ulatniały olejki eteryczne. Świeczki tracą je na pewno, woski może wolniej, bo mają większą zawartość olejków, ale też nie mogą być wieczne.
Lucy napisał(a):Wosk Hot Chocolate jest po prostu zabójczy Jest strasznie intensywny i sztuczny.Nie ma nic wspólnego z gorącą czekoladą w zimowe dni Miałam wrażenie,że wącham jakieś tanie kakao.Wystarczył kawałek i zaśmierdziało w całym mieszkaniu.Masakra
Ja mam podobnie z perfumami "Angel" Thierrego Muglera. Opinie są, że zapach jest niesamowicie smakowity, bardzo czekoladowy i w ogóle genialnie cudny, a dla mnie jest najobrzydliwszym smrodem świata i wolałabym pachnieć zawartością wszystkich kibli miejskich, łącznie z dworcowymi. Jak na ulicy mija mnie kobieta tym zpsikana, to uciekam jak najdalej, a niedawno musiałam wyjść ze sklepu, w którym chciałam coś fajnego zmierzyć, bo obok wieszaka przeszła taka pani. Nie dałam rady wytrzymać w obłoku tej "wspaniałej czekolady".