•Sol• napisał(a):spróbowałam z La La Landem i... nie dało się
kompletnie nie mój typ filmu, nie umiem powiedzieć o czym to było
rewela napisał(a):obejrzałam wczoraj Greya ja tam z książkami większego problemu nie miałam, (zwłaszcza dwoma pierwszymi, trzecia już mi działała na nerwy, bo raczej nic nie wnosiła prócz sex scenek) pierwszą część w kinie 2 razy widziałam, bo Dornan mnie kręci więc to był pewniak, że i teraz do kina poszłam
joakar4 napisał(a):
Też mnie ten Grey ciekawi, jedynka mi się podobała, więc do dwójki jestem pozytywnie nastawiona.
Oglądałam wczoraj recenzję, i wychodzi na to, że muzyka jest gorsza niż w jedynce. I nie ma tyle fajnych mebli.
klarek napisał(a):Dziewczyny, ja pewnie też bym z krzykiem uciekła Ale oni byli we dwójkę, więc nic im nie straszne
Ja na film się nie wybieram do kina, jak i nie planuję oglądania na mniejszym ekranie
Za to oberwało mi się po głowie za La La Land na który poszła dzisiaj Mała
Janka napisał(a):joakar4 napisał(a):Oglądałam wczoraj recenzję, i wychodzi na to, że muzyka jest gorsza niż w jedynce. I nie ma tyle fajnych mebli.
Ale fajna recenzja. Nie zdziwię się, jeśli się okaże bardziej rozrywkowa niż film.
klarek napisał(a):Spoiler:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości