Znalazłam nowe woski
Dostępne zapachy:
Nagi instynkt - jeden z najbardziej kuszących zapachów jakie kiedykolwiek powstały! Świeża kwiatowa mieszanka jaśminu, konwalii na kokosowej bazie.
Koktajl samuraja - pobudzający aromat w sam raz do salonów SPA opierający się na nutach grapefruita i limonki, przechodzący lekko w zapach świeżego ogórka, guawy i passiflory. Wszystko to na bazie wasabi, kolendry i paproci.
Pudrowe cukierki - nic do dodania! To po prostu zapach Twojego dzieciństwa.
Eliksir miłosny - unikalna mieszanka grapefruita, cytryny, mandarynki i liści zielonych pomidorów podbita lekko jaśminem, odrobiną eukaliptusa na bazie drzewnych aromatów.
Esy floresy - smakowita mieszanka bitej śmietany, świeżego arbuza, gumy balonowej z kapką... niemowlaczka! Cudowny zapach dla wszystkich młodych duchem!
Bąki Małpy - zapach obiadu małp… Aromat bananów, grejfruta, mango, kiwi wymieszanych z jagodami i kokosem!
Gorrrąca Pomarańcza - słodko-ostry zapach skórki pomarańczowej, mandarynki, bergamoty, soku pomarańczowego, likieru porzeczkowego i neroli z dodatkiem czarnego pieprzu, ognistych papryczek chilli i delikatnego piżma.
Daenerys - ciepły, drzewny aromat. Nuty drzewa sandałowego, wanilii i bursztynu na bazie azjatyckich kwiatów. Tylko dla prawdziwych Khaleesi
Pełnia Księżyca - mieszanka świeżej gruszki, leśnych jagód, ananasa, jałowca i eukaliptusa, na bazie jodły, świerku, cedru i piżma.
Napar gejszy - odświeżający i wyciszający aromat słodkiej herbaty z jaśminem.
Mojito - Odświeżający aromat koktajlu Mojito - cukrowe nuty z dodatkiem świeżych liści mięty, wyciśniętej limonki i białego rumu.
Five o’clock - czarna herbata najlepszej jakości, zaparzona z odrobiną bergamoty.
Gwiezdny pył - magiczna mieszanka skórki słodkiej pomarańczy, likieru z czarnej porzeczki, wanilii oraz drzewnych, lekko korzennych aromatów. Wszystko to doprawione zapachem "po deszczu".
Siesta - ach, cóż to jest za zapach! Niezwykły! Wyjątkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Pokochacie go za cudowne połączenie świeżych, lekko kwaskowych mandarynek i limonek doprawionych świeżo zerwanymi liśćmi bazylii.
Porzeczka na procentach - mocny, charakterystyczny zapach dzikiej figi zanurzonej w likierze porzeczkowym.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.