joakar4 napisał(a):Pink Hibiskus jednak nie jest taki zły. Można się do niego przyzwyczaić, ale to raczej zapach róży. Może nawet mydła różanego. Ale raczej drugi raz go nie kupię.
Lucy napisał(a):Ktoś napisał komentarz:
Jeśli zapach może pomóc w osiągnięciu błogostanu to z pewnością jest to zapach My Serenity.
Papaveryna napisał(a):Zaciekawiłaś mnie teraz tym Cherry Blossom
Janka napisał(a):Zapach określiłabym słowem "uroczy". Ale my lubimy co innego, więc może się go lepiej strzeż.
Lucy napisał(a):Właśnie przyszedł My Serenity i go palę. Moja pierwsza reakcja?
aromat słodkich gruszek i orzeźwiających pomarańczy z dodatkiem tropikalnych kwiatów i subtelnego piżma.
Jasne
Ludzie mają różne nosy,ale bez przesady.Otworzyłam paczkę i w twarz buchnął mi zapach melona.Melona,którego kurde nie znoszę!!!Po zapaleniu na początku ten melon czuć bardzo,później chyba piżmo dochodzi i jako tako zapach jest urozmaicony.Gdyby nie to nie potrafiłabym go znieść.
Nie jest z typu dającym po nosie.Pali się później delikatnie i raz już dołożyłam go.Tylko gdzie tam gruszka,albo pomarańcza?
Pamiętam,że na święta w Biedronce, były różne mgiełki do ciała. Psiknęłam się melonem i myślałam,że rzygnę.
Ten wosk na dzień dobry z tym mi się skojarzył.
Więc ostrzegam,żeby ktoś się nie rozczarował.Finalny efekt może być,ale nie myślałam,że taki zapach dostanę.
joakar4 napisał(a):Lucy, ja mogę Ci przesłać Soft Blanket i Lake Sunset, ale to za kilka dni, bo czekam na Soft Blanket.
joakar4 napisał(a):Lucy, jak dostanę Soft Blanket to zgłoszę się po adres.
joakar4 napisał(a):Kupiłam sobie taki kominek
https://urodomania.com/kominki/1111-yan ... 87635.html
joakar4 napisał(a):I 3 woski
Cherry Blossom, Wild Mint i Fireside Treats.
Janka napisał(a):Bardzo jestem ciekawa, co powiesz na Cherry Blossom.
Na zimno go uwielbiam, na ciepło jeszcze nie wiem, ale mam nadzieję, że będzie cudny.
•Sol• napisał(a):Joakar, ciekawe co powiesz o Fireside Treats
dla mnie to lepki i słodki zapach, nie jest zły, ale póki nie poznałam masakrycznego Mint cocoa to ten był na końcu listy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości