W salonie zostawiłam już tylko ozdoby typowo zimowe, bałwanka i saneczki.
A w bibliotece zlikwidowałam wszystko i mam więcej miejsca na świeczki, z którymi nadal dobrze się dogadujemy. W tej chwili pali mi się końcówka słoiczka waniliowo-kremowego, a w kolejce czeka pomarańcza.
Lucy napisał(a):http://allegro.pl/zik-wosk-zapachowy-woski-wzory-kominek-vintage-i6647857086.html miał ktoś woski z tej serii?
Wyglądają bardzo podejrzanie. Ja bym nie zaryzykowała.
Kiedyś kupiłam badziewne woski i one strasznie cuchnęły zjełczałym tłuszczem, dlatego teraz jestem bardzo ostrożna z woskami.
Ponieważ posty były wklejone jeden pod drugim, to ZOSTAŁY POŁĄCZONE w JEDEN:
- 14 sty 2017 07:15 - Paliłam wczoraj "All Is Bright" z Yankee. Zapach jest paskudny. Kwaśny z domieszką czegoś nieprzyjemnego.
Na stronie sklepu jest napisane: "ze świątecznej linii zapachowej Yankee Candle z serii Classic o zapachowej mieszance musujących cytrusów połączona z nutą ciepłego piżma".
Miałam kiedyś wodę toaletową o bardzo podobnym zapachu, dostałam ją w prezencie i był problem z jej używaniem, bo mnie od niej odrzucało. Nie mogę sobie przypomnieć, która to była, ale na pewno w nazwie było coś z nazwiskiem projektanta z któregoś domu mody. Możliwe, że Paco Rabanne, ale nie jestem pewna.
Świeczka stoi teraz koło mnie niezapalona i mi śmierdzi. Jeśli zaraz dostanę migrenę, to będzie jej wina.
- 17 sty 2017 10:34 - Byłam dziś w sklepie ze świeczkamii "Yankee Candle" i znowu się nawąchałam do oporu.
Wybrałam sobie, co bym jeszcze chciała kupić:
Cherry Blossom
Linden Tree
Midnight Jasmine
Pink Sands
Riviera Escape
Sicilian Lemon
Strawberry Buttercream
Vanilla Lime
Mam też listę B. Z tymi się na razie waham:
Garden Sweet Pea
Ginger Dusk