joakar4 napisał(a):Przyszły moje woski, powąchałam tylko część. Nie miałam czasu w pracy, zresztą nawet je tam zostawiłam.
Sprawdziłam tylko te, na które najbardziej czekałam. Dostałam też dwa gratisowe zapachy.
Candy Cane Lane - cudny zapach, pachnie jak After Eight, każdemu w domu się podoba.
A to moje 3 rozczarowania, mogłam kupić sobie Lenor to chociaż pranie bym wypłukała.
Clean Cotton - najgorszy z możliwych, ostry, aż kręci się po nim w nosie
Fluffy Towels - Też jak Lenor, ale delikatniejszy. Ten może i będę paliła po sprzątaniu w ciągu dnia.
Soft Blanket - Najdelikatniejszy z tych trzech, pachnie trochę jak białe mydło Dove. Bardzo chemiczny zapach, mojej siostrze się bardzo podoba, ale ona lubi takie sztuczne zapachy.
I gratisy
Pineapple Cilantro - bardzo mocno pachnie ananasem, raczej na lato.
Peony - na początku wydawało mi się, że pachnie piwonią. Niestety później się okazało, że to taka sztuczna, tania róża.Taka jak w najtańszych mydłach.
I kupiłam też super świece do lampionów - ne tealighty.
Są zrobione z prawdziwych świec, ale w środku mają świecznik na tealighta. W końcu nie będzie nam szkoda palić takich dużych świec, zresztą zawsze nam brudziły lampiony. Pachną delikatnie cukrem i miodem. Ceny też fajne, mniejsza kosztowała 10 zł, większa 24.
Joakar, cieszę się, że
Candy Cane Lane przypadł Wam do gustu
Przez niego aż mnie korci, by kupić sobie jakąś czekoladę z miętowym nadzieniem
Jestem zszokowana, że te zapachy 'ręcznikowe' są takie drażniące
Byłam przekonana, że to pewnie będzie coś bardzo delikatnego i trzeba będzie dużo palić, by coś w ogóle poczuć
Zapach mydła Dove bardzo lubię, więc może na ten
Soft Blanket się kiedyś jednak skuszę. Natomiast płyny do płukania działają na mnie drażniąco i ich nie używam, więc nie wiem, czy się w ogóle próbować porywać się na te dwa pozostałe zapachy.
Trochę runął mój światopogląd, bo czekałam ze zniecierpliwieniem na moment, kiedy będę mogła je kupić
A gdzie ostatecznie składałaś zamówienie? Na Kosmetykach z Ameryki?
Super wyglądają te nowe świeczki do lampionów