przez Duzzz » 10 stycznia 2017, o 15:15
Dzięki kochane
Fringilla napisał(a):czyli regularnie wychodzi?
Można tak powiedzieć.
Ma dni, kiedy jej się nie chce wychodzić i woli wygrzewać się w domu.
Kiara napisał(a):duzz serio kot poszedł z Tobą na spacer?
Tak poszła
Ona ma troszkę psie zachowania. Wychodzi np. na wał do mnie jak wracam z pracy. Nie raz nie dwa zdarza się, że czeka na mnie na schodach, po których schodzę z wału. Czasami przy samej furtce, czasami wyjdzie kawałek na wał. Różnie bywa. Ale mój jak przyjedzie i ją wypuści to tak najczęściej jest, że ona do mnie wychodzi i czeka.
giovanna napisał(a):Super spacerowicze, Reksio na zmarzniętego wygląda
Troszkę tak, ale skulił uszy, bo go ochrzaniłam.
Zamarzł kanał i nie chcę by łaziły po lodzie. Są narobione przeręble, poza tym za chwilę będzie odwilż, nie chcę by któreś się utopiło. A mu było mało jednej strony wału i przelazł sobie na drugą
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise