Mam mieszane uczucia co do Cat, chwilami jest fajna a innym razem w sumie więcej powiem po 6 części niby przeczytałam tyle a człowieka ogarnia powoli pustka, coraz mniej pamiętam
decyzje... Że zwiała? Nie chciała siedzieć bezczynnie wcale jej się nie dziwię, ona nie jest typem który siedzi i patrzy jak inni odwalają za nią robotę.
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
tak ale potem za każdym razem siebie wyzywała, że jest w gorącej wodzie kąpana (w każdej części coś było) później już się z tym pilnowała ale jak to Cat, wiecznie to trwać nie mogło
jest wiarygodna często jest tak że o bohaterce jest napisane że jest np. odważna, albo roztrzepana a potem w praniu wychodzi że wcale nie. Więc konsekwencja w cechach charakteru jest super no i jeszcze ta jej chęć bronienia najbliższych
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Mnie tam irytowała i zapewne to się nie zmieni, nie raz miałam ochote jej strzelić i wciąż przyklaskiwałam Bones'owi jak się na nią wściekał, miał rację
hahaha dobre ja się nawet cieszyłam jak ją zostawił (oczywiście to był plan i nie mogła o tym wiedzieć) ale równo mu przyklaskiwałam i żałowałam że to nie naprawdę
•Sol• napisał(a):ciekawe kiedy u nas trójka tak swoją drogą...
Również chciałabym to wiedzieć.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
phantera onca napisał(a):A ja jestem ciekawa kiedy czwarta łowczyni i czy wogóle......
czwarta po ang 28 lutego 2017 a czy po polsku, sobie poczekamy... założe się że mają problem z tłumaczeniem (i myślą czy wydać) bo jednak w trzeciej części są takie momenty gdzie w chyba w żadnej przetłumaczonej polskiej książce nie ma (jeśli chodzi o romans) Spory spojler
Leila zostaje porwana i będą ją nagrywać jak zostaje obdzierana ze skóry (aby nie mogła się skontaktować z Vladem) i także udawany gwałt na niej aby wysłać to Vladowi
The breathtaking second novel in New York Times bestselling author Jeaniene Frost's Broken Destiny series finds Ivy and Adrian rekindling their alliance—and passion—as the struggle for the fate of the world begins…
Conquering a supernatural realm turned out to be easier than getting over a broken heart. But her initial victory has made Ivy a target for revenge, forcing her to reunite with the dangerous—and dangerously sexy—Adrian. Ivy isn't sure which will be harder: finding the hallowed weapon that will repair the crumbling walls between the demon and human realms, or resisting Adrian, who's decided that come hell or high water, he will make Ivy his.
At first, Adrian tried to resist his feelings for Ivy. Now, determined to break the curse that dooms their love, he's vowed to save her and to have her. If only he can persuade her to forgive his past sins. But defying destiny—and surrendering to the smoldering desire between them—will bring consequences and sacrifices they never imagined…
Expected publication: June 27th 2017 by HQN Books
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.