przez Duzzz » 13 grudnia 2016, o 14:25
Kiedyś bardzo lubiłam mgiełki, ale teraz ich już nie używam.
Matowe pomadki w większości są świetne, bo są trwałe.
Golden Rose jeszcze nie próbowałam, ale mam już i je na oku. Tylko muszę się wybrać do centrum handlowego gdzie jest ich stoisko.
Lakiery marmalady i rouged cider są boskie. Nie mogłam się zdecydować na jeden więc mam paznokcie u stóp pomalowane jednym, a u rąk drugim. Pomalowałam w sobotę wieczorem i wszystko mi się ładnie trzyma, nie widać nawet jakiś większych wytarć na tym u rąk. W obu nałożyłam dwie warstwy i wszystko ładnie pokryło
Jak na razie jestem bardzo zadowolona z zakupu
Janka napisał(a):Mam dokładnie ten sam problem. Lakier trzymał mi się tylko kilka godzin i przy pierwszej okazji zaczął odpryskiwać, a po kąpieli już w ogóle niewiele zostało. Zapomniałam użyć wody utlenionej, może coś by pomogła.
Dłonie mam już dużo, dużo lepsze, właściwie takie jak teraz już by mogły zostać na zawsze i paznokcie też są lepsze i mocniejsze, tylko teraz nie chcą współpracować z lakierem.
To pewnie przez te różne kremy nawilżające, etc. może być bardziej płytka obciążona, natłuszczona. Spróbuj bardziej ją odtłuścić.
To dobrze, że Twoje dłonie wracają już do normy.
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise