•Sol• napisał(a):Lucy widziałam tę aukcję ale się ciągle zastanawiam czy warto zależy ile on tego "daje"
•Sol• napisał(a):Janko, mieszanki?
Ciekawe. Ja na razie monozapachowo jadę
Papaveryna napisał(a):Janko, Ty masz świeczkę mandarynkowo-żurawinową, czy wąchałaś ją może gdzieś? Przepraszam, ale już mi się miesza co kto ma
Ciekawi mnie czy ona bardziej pachnie mandarynką, czy mocniej żurawiną, a może jakąś taką swoistą mieszanką obu z nich?
Papaveryna napisał(a):Bardzo Ci dziękuję Nie będę jej kupować w takim razie. Wosk zapewne pachnie podobnie, tylko mniej lub bardziej intensywnie.
Janka napisał(a):Papaveryna napisał(a):Bardzo Ci dziękuję Nie będę jej kupować w takim razie. Wosk zapewne pachnie podobnie, tylko mniej lub bardziej intensywnie.
Proszę bardzo. Nie ma za co.
Na pewno drugi raz tego zapachu nie kupię. Zły nie jest, ale wybrałam go ze względu na mandarynkę, bo żurawinę lubię tylko w kisielu.
Jeśli jutro mi się uda wybrać na zakupy świeczkowe, to poszukam jakiejś innej mandarynki, najlepiej całkiem samotnej, bez innych dodatków.
joakar4 napisał(a):Rozłożyłam wczoraj dekoracje świąteczne.
joakar4 napisał(a):1. Honey Clementine - bardzo miły zapach, ale nie jestem pewna czy tak pachną pomarańcze. Jest dość słodki, kojarzy mi się z jakimiś cukierkami dla dzieci.
Janka napisał(a):Joakar, masz jak zwykle przepięknie.
Módl się, żebym nie przyjechała, bo mnie potem żadną siłą nie wywalicie z domu.joakar4 napisał(a):1. Honey Clementine - bardzo miły zapach, ale nie jestem pewna czy tak pachną pomarańcze. Jest dość słodki, kojarzy mi się z jakimiś cukierkami dla dzieci.
Klementynka to krzyżówka mandarynki i gorzkiej pomarańczy (tej co na likier Curacao). Świeczka/wosk powinny mieć zapach raczej zbliżony do mandarynki.
Jak mówisz, że zapach jest bardzo miły, to ja się skuszę. (Jeśli ją znajdę w sklepie.)
Papaveryna napisał(a):Chyba mnie się trafił jakiś zepsuty ten Spiced Orange. Serio, nie czuję tam pomarańczy, tylko goździkowy smród Odpaliłam wczoraj jeszcze raz na próbę, ale zdecydowanie mi się nie podoba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości