Janka napisał(a):Kiedyś się malowałam w takim kolorze, ale teraz wolę dużo jaśniejsze odcienie.
duzzza22 napisał(a):Napiszę coś Zobaczymy czy będzie też dobrze krył. Pomaluję pewnie sobie pod koniec tygodnia, bo na razie mam Wine and Dine Me i
•Sol• napisał(a):ej Duz, a jak zerżnę z Ciebie pomysł na kupno lakieru to się nie obrazisz nie?
duzzza22 napisał(a):Teraz też pojawiła się nowa seria, pewnie ona Jance by się spodobała, w kolorach kamieni szlachetnych.
duzzza22 napisał(a):Jednak pojawił się problem z moją płytką na paznokciach. Wydaje mi się, że jest mocniej natłuszczana i tym samym zrobiła się bardziej tłusta. Gorzej mi się trzymają lakiery. Pilnuję więc teraz by dobrze ją odtłuścić, spróbowałam też w sobotę Janki sposobu z wodą utlenioną i jak na razie lakier się trzyma, jedynie na końcach się troszkę wytarł. A wcześniej ten sam lakier już po kilku godzinach mi odpryskiwał, a nawet odchodził płatami. Mogłam cały lakier ściągnąć w jednym kawałku/płatku z paznokcia.
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość