Janka napisał(a):Kupiłam sobie takie ocieplane gatki, skrzyżowanie legginsów, rajtuzów i kalesonów. Wykonane są z tego samego, z czego robi się ocieplane skarpety narciarskie. Są bardzo grube i ciepłe. Jedne są szare w pingwinki w czapeczkach Mikołaja, a drugie też szare, we wzory norweskie.
Mam nadzieję, że przyjdzie zima i mi się przydadzą. Z tym że nie wiem, czy mi się w ogóle zmieszczą pod dżinsami, bo moje wszystkie dżinsy są dość obcisłe, a te gatki grube. Pewnie będę musiała szybko schudnąć, jak przyjdzie mróz.
I kupiłam coś, co się na opakowaniu nazywało legginsy, ale to bardziej dół od piżamy. Dość grube i kudłate. To coś jest teraz w Lidlu i jest bardzo tanie. Mam różowe w paski, żeby mi pasowało do sypialni i pościeli.
https://www.lidl.de/de/esmara-lingerie-damen-plueschleggings/p231342?fromRecommendation=true&scenario=top_selling
Nocny Anioł napisał(a):Lia mój chłop cie do nas zaprasza, ale koniecznie musisz zabrać buty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości