polecałaś mi toPapaveryna napisał(a):http://lubimyczytac.pl/ksiazka/298092/to-skomplikowane-julie
Przeczytałam jakiś czas temu i było naprawdę fajne
Nie ma tutaj żadnych seksów, ani nic w tym stylu. Przypadła mi do gustu główna bohaterka, a zwłaszcza jej poczucie humoru. Chociaż Celeste z Płaskim Finnem także rozwalali system
Papaveryna napisał(a):Ja o dziwo dość długo się nie domyślałam, ale w pewnym momencie załapałam. To znaczy wcześniej niż się wydało, oczywiście
Papaveryna napisał(a):A Celeste i tak mi się podobała. Taka jaka była Ja początkowo myślałam, że ona ma jakieś zaburzenia, bo tak mi to pasowało, ale prawda okazała się całkiem inna
Papaveryna napisał(a):PS. Uwielbiam koszulki Matta! 'JA - taki jak ty, tylko lepszy'
aniazlipca napisał(a):Katia współczuję ja bardziej ryczałam na Kiedy Pada Deszcz Jong - to dopiero było...
A co do krytyki Promyczka - dla mnie ta historia nie była o umieraniu. Była o wykorzystywaniu każdego dnia. O ludziach, którzy pojawiają się w naszym życiu nie bez powodu. O tym ,że po deszczu przychodzi słońce. Dla mnie była to piękna książka o życiu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości