Janka napisał(a):Aniołku, trzymam w takim razie kciuki za to, żeby za częste sprzątanie wyleczyło Cię z fobii szafkowej (oraz za to, żeby potem nie poszło z kolei w drugą stronę, żebyś nie miała, tak jak ja mam, że wszystko i zawsze musi być w zamkniętych szafkach).
ewa.p napisał(a):Aniołku,chłopa nie pożyczę,jeszcze by mi się zbiesił i nie chciał wrócić do mnie ale przyznać trzeba,że robotny mi się trafił,robota w rękach mu się pali,wiele potrafi robić w domu.Budowlankę ma w małym palcu,sam wykonał u nas generalny remont łącznie z dobudówką,wymianą dachu,wystawieniem kominów,wykończeniem,założeniem prądu ,wody i co...Poza tym meble też mu sie zdarzało robić,jakieś półki pod kwiatki czy książki itp
Janka napisał(a):Aniołku, zobacz, co wypatrzyłam, przeglądając katalogi meblowo-domowe:
https://www.butlers.com/mrs.-winterbottoms-kartoffeleimer-10189469.html?cgid=kueche-kochen
Poniżej wiaderka są jeszcze inne pojemniki.
Zupełnie w stylu Twoich, co nie?
Nocny Anioł napisał(a):No i oszalałam, chcę takie wiaderko i takie na ciastka
Nocny Anioł napisał(a):U mnie na szczęście za tymi pojemnikami chłop też szaleje. To nie marudzi i kupuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość