Dorotka napisał(a):Pięknie, Aniołku, po prostu cudnie. Chyba każda z nas będzie ci zazdrościła takiej biblioteczki. A co na twój chłop? Nie protestuje, że to same romanse? Bo mój ślubny nie neguje tego, co czytam, ale już mój brat owszem - za każdym razem śmieje się, że to same głupoty i twierdzi jeszcze, żebym nie mówiła, że czytam książki, bo to nie są książki tylko głupie romansidła.
Ja mam bzika na ksiazki, a mój chłop na mnie. nie chodzi mi o to by się chwalić jakiego zajebistego mam chłopa, bo czasem się tylko do tarcia chrzanu nadaje. Pierwszy regał chłop mi przytargał z pracy, całą drogę z roboty jechał 30 kilometrów na godzinę, bo nie mógł zimnic biegu. Wszyscy na niego trąbili i wyzywali od ch......, ale byle bym dostała regał. Była niespodzianka, nie wiedziałam że przytarga. Był pisk i rzucanie na szyję. Drugi regał tez był niespodziewaną, o kolejnych widziałam. Przy stawianiu 4 regału, chłop obmyślał gdzie postawimy 5. Jak marudzę ze wylałam kawę na książkę pyta tylko" to któraś z tych drogich?, ciężko dostępnych, nie?, to kup se kolejną. I taki jest mój chłop, czasem skarb, czasem zakopać.
Szalona dzieki
rewelacyjne są, szkoda tylko ze cena tez jest rewelacyjna
♦Lilia♦ napisał(a):Aniołku, ależ ci zazdroszczę biblioteki i ilości książek
klarek napisał(a):Dorotka napisał(a):Pięknie, Aniołku, po prostu cudnie. Chyba każda z nas będzie ci zazdrościła takiej biblioteczki. A co na twój chłop? Nie protestuje, że to same romanse? Bo mój ślubny nie neguje tego, co czytam, ale już mój brat owszem - za każdym razem śmieje się, że to same głupoty i twierdzi jeszcze, żebym nie mówiła, że czytam książki, bo to nie są książki tylko głupie romansidła.
Dorotko, chyba w każdej rodzinie musi trafić się taki jeden, który takie mądrości wygłasza
Moi mnie się nie czepiają, bardziej Małej, ale ona odpyskuje i zbija ich argumentami
Aniołku, zazdraszczam poukładania i niektórych tytułów
LiaMort napisał(a):fajnie tam u was dziewczynki.
Aniołku ileż fajnych książek ja tam widzę.
montgomerry napisał(a):Aniele dzieki za dodatkowe foty, wieczorem będę studiować
dziękuję ślicznie, staram sie
tu macie książki z salonu, tylko te nie są poukładane
Jok az sie chce legnąć