przez Duzzz » 13 października 2016, o 18:37
klarek napisał(a):duzzza22 napisał(a):Są też takie naklejki, co jest chyba najlepszym wyjściem
Lore, śliczne są
Duzzz, próbowałas? Cały czas mam w planach ale jakoś z realizacją gorzej. Ale kupiłam śliczna czarna błyszcząca hybryde. Prześlicznie wygląda jako dodatek na dwóch czy jednym paznokciu
Sobie nie robiłam, ale bratowej, wcześniej jej podsunęłam te naklejki i zamówiła sobie kilka. Dość łatwo się je nakłada
Ona ma hybrydy.
Nie wiem jak to się utrzyma na zwykłym lakierze, ale wypróbuję na pewno
Co do ostatniego katalogu z Avonu nr 14 chyba. Jakoś za specjalnie ciekawych rzeczy i promocji nie ma. Zamówiłam więc sobie eyeliner i maskę oczyszczającą pory z glinką(na początku jest czarna, potem robi się szara). Zobaczymy czy przyjdą. Wyjątkowo nie pokusiłam się na lakiery chodź mają 5 nowych jesiennych kolorów. Z tym, że w necie nie ma jak ich podejrzeć, znalazłam jeden na niemieckiej stronce, ale jakoś nie przekonał mnie do siebie
Edit: A jednak ktoś w końcu wrzucił, ale 4 godziny temu
Cóż następnym razem może się na jakiś pokuszę.
Takie są nowe...
http://adjustingbeauty.blogspot.com/201 ... -fall.html
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise