•Sol• napisał(a):a ja jego jako osobę olewam pewnie by nie był zadowolony, że banda napalonych bab (wybaczcie określenie, ale niejeden facet nas tak postrzega ) rozmawia o jego dziełach
napisał świetną serię i super, ale w resztę nie mam zamiaru się zagłębiać. Znaczy odcinam książki od osoby. To samo robię z Cejrowskim - kocham jego książki, uwielbiam go oglądać jak opowiada o podróżach ale jak zaczyna te swoje wydumane przemyślenia produkować, odcinam. Nie przyjmuję do wiadomości.
Kawka napisał(a):Żeby nie było - w grę nie grałam ale słyszałam i czytałam o niej praktycznie same dobre rzeczy.
•Sol• napisał(a):Wydaje mi się że on myślał, ba był pewien, że będzie tak jak z filmem i serialem. Że się nie będzie opłacało dalej tym interesować. A tu niespodzianka, sukces na cały świat, czego samym książkom nie udało się osiągnąć.
Kawka napisał(a):Zastanawiam się dlaczego w ogóle pozwala na adaptacje, skoro nigdy nie jest zadowolony z efektu i czy ta kasa, którą dostał za sprzedaż praw była naprawdę tego warta, skoro go tak to boli?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości