Liberty napisał(a)::shock: Co za połączenie! Palmerka i McCarthy
ewajoanna23 napisał(a):może mnie ktoś oświecić, jaki był stary tytuł Nigdy nie zapomnę???
penelope napisał(a):Właśnie zauważyłam, że na lipiec Diana ma zaplanowaną premierę książki Defender. Czy któreś z bohaterów (Paul Fiore, Isabel Grayling) pojawiło się w innych książkach, czy są świeżakami? Przyznaję, że z nowych po Carsonie nic nie czytałam, a ze starszych ich nie pamiętam.
Liberty napisał(a):No wiem tylko bym sama na to połączenie nie wpadła
Księżycowa Kawa napisał(a):Nieoczekiwanie „Niebezpieczna miłość” nieźle mnie rozbawiła swoim kuriozalnym pomysłem Ta cała niedorzeczność była nawet ciekawa w tym ujęciu, nawet sensacyjnie uszło. I tak swoją drogą, gangster okazał się bardziej przyzwoitym bohaterem niż niejeden tzw. prawy
Zapomniałam wspomnieć, że przy „Papierowej róży” naszła mnie pewna myśl, a mianowicie zdaniem Palmer często bohaterowi męskiemu trzeba wiele wybaczać, gdyż w przeszłości został skrzywdzony, zraniony itd., to teraz może zachowywać się jak cham, wyżywać się oraz podobnie. I obecnie należy to wszystko mu wynagrodzić, zaakceptować bez sprzeciwu, szczególnie przez bohaterkę, gdyż w ten sposób udowadnia swoje uczucie…
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości