przez Duzzz » 30 września 2016, o 11:05
Muszę obejrzeć ten odcinek od początku. Zerknęłam tyle co po
MasterChefie i jak dobiegli na te schody ostatni.
Lisowa i Jemioł to chyba jadą tylko na fantach. Lisica, położyła się jak dla mnie tym programem. Nie wiem czemu się na niego zgodziła, dla kasy pewnie, ale żeby tak sobie popsuć opinię.
Rozenkowa, na opinii chyba straciła przez Majdana. Lubiłam jej
Perfekcyjną panią domu i żałuję, że tego programu nie ma.
Projekt Lady to dla mnie jakaś pomyłka.
Piekielny hotel nawet nie pamiętam co w nim już było, ale myślę, że on jeszcze na swój sposób był ok.
Teraz leci jakiś inny program z nią
W dobrym stylu czy coś takiego. Nie wiem co to, ale miałam na to zerknąć.
A Renata to dla mnie masakra.
joakar4 napisał(a):Nie cierpię Renaty. W ostatnim odcinku najpierw wystawiła Włodarczyk z samochodem, potem podebrała auto Radziowi i jeszcze namówiła kolejnego kierowcę żeby go nie zabrał. A Pascal wcale nie jest lepszy, tylko siedział i się cieszył. Oboje z Renatą idą tam po trupach do celu.
Bardzo bym chciała żeby Galiński odpadł z Top Chefa.
I zgadzam się tu ze wszystkim. Chodź Pascal troszkę zyskał jak nie bił się tymi poduchami.
A Galiński to nie wiem czemu jeszcze przetrwał. Ratują go te tradycyjne potrawy jakimś cudem. Jarzębina się wyrobiła za to
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise