Teraz jest 23 listopada 2024, o 21:25

Plotki i skandale

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 12 września 2016, o 12:41

Rzeczywiście Chodakowska mogła zrobić coś innego z włosami. Kitek jako fryzura imprezowa to bardzo fajny trend, ale niekoniecznie na wesela.
joakar4 napisał(a):Dzisiaj skupili się na nowej parze. Naprawdę się temu facetowi dziwię. :zalamka:

Podoba mi się, że wziął ją ze sobą. Nawet jeśli ona jest tylko jego chwilowym króliczkiem, to przynajmniej on jest w tym szczery i nie kombinuje, że inna do łóżka, a inna na pokaz.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 12 września 2016, o 13:12

joakar4 napisał(a):Dzisiaj skupili się na nowej parze. Naprawdę się temu facetowi dziwię. :zalamka:
http://www.pudelek.pl/artykul/97742/sut ... w_zdjecia/

Jestem nie na bieżąco i przy okazji tego ślubu dowiedziałam się właśnie o ich związku.
Przyznam szczerze jestem zaskoczona. Zastanawia mnie co wróżka Kasi powiedziała skoro oni są ze sobą chyba już 5 miesięcy. Więc czyżby to był kandydat na ojca :lol: Kasia tak bardzo chciała się ustatkować :lol:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Post przez Janka » 12 września 2016, o 13:13

On się już raz sprawdził jako ojciec, więc coś w tym może być.
Obrazek

Post przez Dorotka » 12 września 2016, o 15:02

A kim ona w ogole jest? :mysli:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 12 września 2016, o 15:03

Żoną Hollywood :hyhy:

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 12 września 2016, o 17:29

Przynajmniej zaistnieje u nas.
Ponoć miała wystąpić w TZG ,ale coś poszło nie tak.W Hollywood nic nie potrafi zdziałać,więc liczy ,że u nas coś ugra.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 12 września 2016, o 19:57

Dorotka napisał(a):Niech te durne media przestaną śledzić ich każdy krok i zanudzać nas wiadomościami co oni jedzą, gdzie byli i gdzie będą, bo mam tego po kokardę. :disgust:

A ja nie czytam, nic nie wiem i jest mi z tym dobrze :P
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Post przez Dorotka » 12 września 2016, o 21:01

Ja też nie czytam, ale wystarczy mi, że jakąkolwiek stronę otworzę, a tam relacja z ich ślubu, przygotować do ślubu, zaręczyn, wspólnych nocy i dni. Mam dosyć!!! :krzyczy:

A tu coś z przymrużeniem oka - http://pudelekx.pl/slub-jak-z-bajki-57953

Ulubiona autorka/autor: hm...

Post przez KatiaBlue » 12 września 2016, o 22:35

Ale ktoś miał genialny pomysł :hihi:

Widziałyście te ślubne teledyski: http://party.pl/viva/slubne-wideo-rados ... -3588-r22/ ?
Tej sceny w łóżku mogłabym nie widzieć. Szczególnie łapy Majdana na jej piersi

Post przez Dorotka » 12 września 2016, o 22:59

Nie podoba mi się ten filmik, jest taki...obsceniczny. Niny nie ma w nim niczego złego, a jednak czułam niesmak. Czy oni naprawdę niczego nie mogą zostawić dla siebie? Te sceny w łóżku mogliby sobie darować. I to obślimaczanie się w 1,03 minuty.... ble, okropność. Dla mnie to oni są sztuczni i tylko na pokaz, bez tych kamer i aparatów fotograficznych chyba przestaliby istnieć jako para. Kochają się? No i dobrze. Ale dlaczego muszą mieć do tego widownię?

Post przez KatiaBlue » 12 września 2016, o 23:07

Sam pomysł na teledysk ślubny nie jest zły, ale powinien zostać wymyślony ze smakiem, a juz na pewno nie rozpowszechniany w internecie.

Post przez Janka » 13 września 2016, o 00:09

KatiaBlue napisał(a):Tej sceny w łóżku mogłabym nie widzieć. Szczególnie łapy Majdana na jej piersi

Im wyszło, że noc poślubna była przed ślubem.
Obrazek

Post przez KatiaBlue » 13 września 2016, o 00:16

Ah... Tak nie po kolei
Tak wgl to uważam, że bardzo niekorzystnie jej było w tej syreniej sukience

Post przez Janka » 13 września 2016, o 00:33

Każdemu by było niekorzystnie. Ta sukienka musi ważyć tonę lub dwie i z każdego by się zsuwała i plackała cycki.
To jest sukienka dla faceta, bo kobiety nie mają tyle siły, by ją dźwigać.
A Rozenek jest bardzo, bardzo zgrabna, a ta sukienka robiła jej tyłek wielki jak Kim.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 13 września 2016, o 07:32

Mnie się podobała ta sukienka na cieniutkich ramiączkach. I włosy miała wtedy ładnie uczesane.
Ja w tym teledysku widzę, że oni są bardzo zakochani.

Ulubiona autorka/autor: Krentz

Post przez szuwarek » 13 września 2016, o 07:50

Dorotka napisał(a):Nie podoba mi się ten filmik, jest taki...obsceniczny. Niny nie ma w nim niczego złego, a jednak czułam niesmak. Czy oni naprawdę niczego nie mogą zostawić dla siebie? Te sceny w łóżku mogliby sobie darować. I to obślimaczanie się w 1,03 minuty.... ble, okropność. Dla mnie to oni są sztuczni i tylko na pokaz, bez tych kamer i aparatów fotograficznych chyba przestaliby istnieć jako para. Kochają się? No i dobrze. Ale dlaczego muszą mieć do tego widownię?

Dorotko- myślę, że oni juz przekroczyli granice prywatności. Bo sam filmik mogą mieć ,ale rozpowszechniać prywatne, intymne chwile... razi mnie to. Wszystko na sprzedaż? Nawet jeśli to wielka miłość to powinni cos zostawić dla siebie.
ale skarżysz się czy chwalisz - bo nie wiem jak reagować

Post przez KatiaBlue » 13 września 2016, o 08:51

Janka napisał(a):Każdemu by było niekorzystnie. Ta sukienka musi ważyć tonę lub dwie i z każdego by się zsuwała i plackała cycki.
To jest sukienka dla faceta, bo kobiety nie mają tyle siły, by ją dźwigać.
A Rozenek jest bardzo, bardzo zgrabna, a ta sukienka robiła jej tyłek wielki jak Kim.

Tak. Ten tyle ma taki wielki w tej sukni i prawie w wcale talii. Mi się podobała ta z przodu krótka z tylu długa. Wgl co to za fanaberia mieć 5 sukienek :zalamka:

Post przez Janka » 13 września 2016, o 10:41

KatiaBlue napisał(a): Wgl co to za fanaberia mieć 5 sukienek :zalamka:

To chyba nie fanaberia, tylko dowód na notoryczny brak zdecydowania panien młodych, co uwidacznia się również w tym, że swoich mężów także często zmieniają.
Obrazek

Post przez Dorotka » 13 września 2016, o 10:50

A ja bym raczej powiedziała, że to rozgrywka między Szulimową i Rozenek na to, która lepiej się pokaże, bardziej wystroi i która mocniej jest zakochana. Szulimowa też ponoć nakręciła filmik, tylko że z podróży poślubnej, ale ona na szczęście oszczędziła nam, póki co, opowieści o tym, jej luby nie musi sobie niczego przedłużać.

Post przez Janka » 13 września 2016, o 11:00

Obrazek

Post przez Duzzz » 13 września 2016, o 14:58

Pojawiły się zdjęcia kolejnych dwóch kreacji Rozenek ;)
A w tym co Dorotka pisze może jest jakaś prawda. Też odczuwam jakąś rywalizację między Szulim a Rozenek, chodź może to być jednostronne ;)

Co do Jaggera to mógł się zabezpieczać :hihi:

His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Post przez KatiaBlue » 13 września 2016, o 15:02

Właśnie przeczytałam, że to teraz Rozenek-Majdan :P
I widziałam filmik jak pozowali paparazzi do zdjęć, musiała kawałek podejść, to ciągle tego ogona poprawiała

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 13 września 2016, o 22:11

Dorotka napisał(a):Ja też nie czytam, ale wystarczy mi, że jakąkolwiek stronę otworzę, a tam relacja z ich ślubu, przygotować do ślubu, zaręczyn, wspólnych nocy i dni. Mam dosyć!!! :krzyczy:

O niczym nie słyszałam, ani niczego nie widziałam, chociaż dzisiaj zdarzyło mi się zerknąć na okładki gazet, gdyż znajdowałam się w pobliżu, z konieczności.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Post przez Duzzz » 15 września 2016, o 16:01

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 15 września 2016, o 16:01

o proszę ;)
widzę że panowie robią sie passe :P
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach