tully napisał(a):Jestem chyba jedyna ktorej podoba sie Keira jako Elisabeth Scena w Pemberley gdy Darcy wybiega za elzbieta to co sie dzieje miedzy nimi wtedy to po prostu mistrzostwo swiata, ogladalam ta scene milion razy i za kazdym razem mi malo, Keira tak przekazuje uczucia ze bez zadnych slow po prostu widac co sie z nia w srodku dzieje, mam ciary za kazdym razem jak to ogladam...
tully napisał(a):Jestem chyba jedyna ktorej podoba sie Keira jako Elisabeth Scena w Pemberley gdy Darcy wybiega za elzbieta to co sie dzieje miedzy nimi wtedy to po prostu mistrzostwo swiata, ogladalam ta scene milion razy i za kazdym razem mi malo, Keira tak przekazuje uczucia ze bez zadnych slow po prostu widac co sie z nia w srodku dzieje, mam ciary za kazdym razem jak to ogladam...
KatiaBlue napisał(a):tully napisał(a):Jestem chyba jedyna ktorej podoba sie Keira jako Elisabeth Scena w Pemberley gdy Darcy wybiega za elzbieta to co sie dzieje miedzy nimi wtedy to po prostu mistrzostwo swiata, ogladalam ta scene milion razy i za kazdym razem mi malo, Keira tak przekazuje uczucia ze bez zadnych slow po prostu widac co sie z nia w srodku dzieje, mam ciary za kazdym razem jak to ogladam...
Ja jej w ogóle nie lubię jako aktorki. Podoba mi się tylko jej akcent
cedar napisał(a):Film Zakochana Jane to oczywiście zupełnie inna historia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości