gosiurka napisał(a):a jakoś nie mogę się zabrać za drugą część, pierwsza podobała mi się, ale jakoś brak mi motywacji
gonia napisał(a):U mnie na pierwszy miejscu bezapelacyjnie Kaleb Potem Judd i Vasic, następnie Hawke i Lucas i jeszcze Dorian, Riley, Aden, Walker, Vaughn, Max. Prawie wszyscy bohaterowie
kejti napisał(a):Gonia właśnie dlatego mówie, że cholernie ciężko wybrać, oni wszyscy mają coś w sobie Vasica jestem mega ciekawa, jeszcze troszkę muszę poczekać
gosiurka, w końcu przyjdzie taki dzień że połkniesz je wszystkie skoro pierwsza część Ci się podoba, kolejne lepsze według mnie
Aniołu, o Cooperze jest krótka historia, część 9,5
LiaMort napisał(a):moim ulubieńcem jest Judd. potem Lucas i Hawke a później cała reszta.
właściwie to przejechałam się na Kaleb'ie... bo myślałam, że to coś lepszego a tu du**.
a Vasic'a jestem ciekawa..
LiaMort napisał(a):Tak jakoś spodziewałam się czegoś lepszego.
kejti napisał(a):Wydaje mi się, że powiesz że jest świetny ale szaleć nie będziesz
Ja aż tak właśnie nie szaleje za nim ale bardzo mi się podoba jego część i jego osoba więc jest wart uznania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość