20 czerwca - na blogu pojawi się nowy post z nową powiększoną ofertą zakładkową
20 - 30 czerwca - będę przyjmowała zamówienia na nowego maila
30 czerwca godz. 18.00 - definitywny koniec przyjmowania zamówień (niedomówione do końca zamówienia nie będą realizwane)
1 lipca - druk zakładek
4 lipca - wysyłka
Lucy napisał(a):Jak pierwszy raz weszłam na jej bloga ,to niestety też się nie załapałam.Musiałam czekać na następny termin .
Zaglądaj tam od czasu do czasu.Ostatnio miała tak :20 czerwca - na blogu pojawi się nowy post z nową powiększoną ofertą zakładkową
20 - 30 czerwca - będę przyjmowała zamówienia na nowego maila
30 czerwca godz. 18.00 - definitywny koniec przyjmowania zamówień (niedomówione do końca zamówienia nie będą realizwane)
1 lipca - druk zakładek
4 lipca - wysyłka
Powinna niedługo wystartować ponownie.
Lucy napisał(a):Proszę
Jeżeli jesteście na instagramie ,to tam też jest https://www.instagram.com/weznieczytaj/
''Tak, aby wyjaśnić. Potwierdzam, iż konkurs na Literatura kobieca - co czytać? został odwołany z mojej interwencji. Blog, który usunął ze swojej strony recenzje wcześniejszej książki, blog, którego założycielka spamowała obraźliwymi tekstami mój fanpejdż nie ma prawa organizować konkursów, w których nagrodami są moje książki. Tak, aby wszyscy mieli jasność i nie bawili się w domysły - prośba, abyśmy nie miały ze sobą nic wspólnego, gdyż znajomość z taką osobą jest mi zwyczajnie zbędna i zakrawa na dobry żart - jest prawdziwa . Pozostałym blogom, które organizują konkursy życzę powodzenia i mnóstwa uczestników ''
Informujemy, że konkurs z powieścią Jak powietrze został odwołany
Przepraszamy za zamieszanie, jednak stało się tak nie z naszej
winy. Jak wiecie nigdy nie wywalamy tutaj swoich osobistych pobudek, ale w tym przypadku chcemy być z Wami szczerzy. Autorka książki z którą kiedyś współpracowałyśmy, ale nasze drogi rozeszły się jakiś czas temu, oburzyła się, że posiadamy jej najnowszą powieść i oskarżając nas o zamieszczanie złych recenzji na portalu Lubimy Czytać, poinformowała nas również, że nie chce mieć z nami nic wspólnego i że chcemy wypromować się na jej książce. Nie wiemy co jest złego w tym, że nasz blog i fan page chce promować dobrą literaturę i być ponad osobiste konflikty, ale jak widać komuś to przeszkadza. Staramy się promować polskich autorów, wspierać ich, doceniać, ale jak widać dobre intencje są czasami mierzone miarą osób, które wszędzie doszukują się spisków i drugiego dna.
Przykre to, ale co zrobić? Raz jeszcze przepraszamy, ale zapewniamy, że innych konkursów będzie u nas jeszcze bardzo wiele!
Kawka napisał(a):No i kolejny atak, tym razem w Niemczech. Ciekawe czy to kolejnym muzułmanom z wypranym mózgiem odbiło, czy rodowici Niemcy w końcu cholery dostali. Oj, coś czuję, że jeszcze doczekam dnia, kiedy ludzie zaczną przyznawać rację Brevikowi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości