Lucy napisał(a):Właśnie leci na TVN7 i chyba zacznę go oglądać .http://www.filmweb.pl/serial/Czarna+lista-2013-683563
KatiaBlue napisał(a):W drugim sezonie Eric jest taki gorący. Jako mam nie slinić ekranu, duzz?
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Chociaż nie wiem jak Ciebie, ale mnie troszkę zawiódł cały ten wątek z żoną Monka, chyba chciałabym czegoś innego
Mnie też zawiódł. Dużo bardziej wolałabym połączenie do kupy wszystkich sugestii związanych z grubym przestępcą i żeby się okazało, że śmierć Trudy była zemstą na Monku lub pomyłką mordercy chcącego zabić Monka, tak jak było to mówione wcześniej.
duzzza22 napisał(a):KatiaBlue napisał(a):W drugim sezonie Eric jest taki gorący. Jako mam nie slinić ekranu, duzz?
Nie wiem Nie widziałam ani jednego odcinka, nawet nie wiem o kim mowa
Janka napisał(a):Mam wrażenie, że zrobiono to tylko dlatego, żeby Monk miał rodzinę. Żeby widzowie mogli sobie myśleć, że Monk jest szczęśliwy.
Ale to było za bardzo na siłę. Szczególnie, że nie wierzę, że dziewczyna w jej wieku porzuci swoich rówieśników i nagle zacznie chętnie spędzać czas z całkowicie obcym mężczyzną, tylko dlatego, że był kiedyś chajtnięty z jej matką, której ona nawet nie znała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość