Czyli jednak skusić się na Pojedynek? 26 lat ma bohater.
Viperina napisał(a):Czyli jednak skusić się na Pojedynek? 26 lat ma bohater.
Co do 23 lat bohaterki - nie ma problemu, to jest OK, za mało to dla mnie jakieś 17-18 (no chyba że w Królestwie marzeń McNaught, ale to wyjątek), bo te nastolatki najczęściej mają zupełnie pstro w głowie, wolę kobiety młode, ale dorosłe
Viperina napisał(a):W Tajemniczej perle jest żonaty bohater, ale recenzje ma wszędzie bardzo dobre, no nie wiem...
Księżycowa Kawa napisał(a):Viperina napisał(a):Czyli jednak skusić się na Pojedynek? 26 lat ma bohater.
Co do 23 lat bohaterki - nie ma problemu, to jest OK, za mało to dla mnie jakieś 17-18 (no chyba że w Królestwie marzeń McNaught, ale to wyjątek), bo te nastolatki najczęściej mają zupełnie pstro w głowie, wolę kobiety młode, ale dorosłe
Tyle że coś takiego nie u Balogh. No i w tamtym czasie w tym wieku bohaterki uchodziły za dorosłe.
W sumie w „Sekretnej kochance” można odnieść wrażenie, że bohaterka nie jest poważna, ale ona dokładnie wie, czego chce i to dostaje.
Agrest napisał(a):Ma Balogh i takie co mają pstro w głowie, ale to w starych tradycyjnych regencjach, a u nas to tego wyszło parę na krzyż.
Na pewno takie z młodymi i 'pstrymi' bohaterkami są: An Unlikely Duchess i The Double Wager, chyba też The Gentle Conquest, choć tu nie pamiętam dokładnie czy ona była poważna czy nie, na pewno była młoda i podejmowała pewne dziwne decyzje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości