Teraz jest 23 listopada 2024, o 19:11

Plotki i skandale

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Krentz

Post przez szuwarek » 21 czerwca 2016, o 12:05

zgadzam się co do kochanki - ale zauważ, że to najczęściej one sa odsądzane od czci i wiary. To jej przypisuje sie winę...

co do winy żony - to ja obstawiam winę większą męża. To on podejmuje decyzje. I niestety mam w pracy takich skaczących na boki. (koszmar pracy z facetami i obserwowanie ich w ich testosteronowym środowisku). robią to bo uważają, że im wolno, że żona nie wie i jest ok. Że faceci tak mają - taki był przed ślubem i sie nie zmieni.. itd. Oczywiście, są przypadki pośredniej winy żony, ale jeśli w związku sie nie układa to nie skok w bok jest lekiem i pomocą tylko rozmowa, szukanie rady.
ale skarżysz się czy chwalisz - bo nie wiem jak reagować

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 21 czerwca 2016, o 12:16

Szuwarku, o możliwości winy żony napisałam, że "w niektórych przypadkach", a to nie znaczy, że twierdzę, że zawsze jest winna bardziej niż mąż, tylko przeciwnie, że raczej rzadziej niż częściej.
Nie znam badań socjologicznych na ten temat, więc nie wiem, jak często tak jest faktycznie.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 21 czerwca 2016, o 15:02

Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 23 czerwca 2016, o 14:03

http://www.pudelek.pl/artykul/94341/bor ... telefonow/

Po cholerę on to wszystko wywleka w tabloidzie. :zalamka: Najpierw codziennie dawał sprawozdania z żałoby a teraz to. Nie jest na tyle gorącym nazwiskiem, że tabloidy by go zaszczuły. Gdyby sam nie wylewał żali po śmierci żony w Fakcie, wszyscy by zapomnieli i miałby spokój.

Post przez Janka » 23 czerwca 2016, o 22:25

On by pewnie wolał nie mieć nic do wywlekania i w spokoju przeżyć najpierw żałobę.
Czasem się opłaca wywlekać.
Hugh Jackman kiedyś powiedział, że zrobił zbliżenie swojego nosa po operacji i zdjęcie wstawił w internecie po to, żeby wybić broń z ręki paparazzi. Nikt nie miał szansy zrobić jeszcze lepszego ujęcia, więc nie opłacało im się za nim latać, a on miał święty spokój w okresie rekonwalescencji.
Obrazek

Post przez joakar4 » 23 czerwca 2016, o 23:31

Janko, dla mnie to jest coś innego. Co innego jeśli aktora dotyczy to bezpośrednio. Albo jeśli aktor jest chory i mówi o chorobie żeby uświadomić ludzie, że trzeba się badać. A co innego jeśli chodzi o jego rodzinę, dzieci, które mogą nie być zachwycone tym, ze ojciec roztrząsa ich sprawy na forum publicznym. Bardzo mu współczuję tej sytuacji i mam nadzieję, że skończy się to dla niego pomyślnie, ale wywlekanie brudów w gazetach mnie obrzydza. Po co to robić? Najpierw myślałam, że wspominanie żony to sposób na pogodzenie się z jej odejściem, ale po 10 wypowiedzi w Fakcie zaczęło mnie o lekko żenować.
http://www.pudelek.pl/tag/Jacek+Borkowski/

Post przez Janka » 23 czerwca 2016, o 23:36

O, kurczę, rzeczywiście dużo tego.
I masz rację, że gdy chodzi o dzieci, to powinno się hamować z chlapaniem ozorem na wszystkie strony.
Obrazek

Post przez joakar4 » 23 czerwca 2016, o 23:43

I te tabloidy są obrzydliwe, jak można tak żerować na cudzym nieszczęściu, ciągle dzwonić i pytać - jak się Pan czuje, jak sobie radzicie? itp.

Post przez Janka » 23 czerwca 2016, o 23:51

No właśnie. Jest tak dużo celebrytek, które nawet zdejmą majtki, byle o nich napisano. Można wybierać i przebierać. W kolejce już czeka cała masa następnych aspirujących celebrytek, ale zamiast nich paparazzi wolą się przyczepić do kogoś, kto przeżywa nieszczęście.

Dla mnie najgorszą podłością było łażenie fotografów za Anną Przybylską, która ich wyraźnie i wprost prosiła o święty spokój.
Obrazek

Post przez Janka » 24 czerwca 2016, o 14:14

http://www.pudelek.pl/artykul/94382/miszczak_wierzy_ze_hanka_bedzie_najwieksza_gwiazda_tvn-u_co_na_to_rusin/
Pan Miszczak to jest geniusz PR-u. Nie mogę wyjść z podziwu dla jego przebiegłości.
Obrazek

Post przez Janka » 2 lipca 2016, o 16:09

http://www.pudelek.pl/artykul/94713/majdan_zarabia_jako_ekspert_od_euro_dostaje_1500_zlotych_za_wystapienie/
Jest napisane, że Radosław Majdan "Za wystąpienie w roli eksperta dostaje 1000-1500 złotych. Przez miesiąc trwania mistrzostw zarobi kilkanaście tysięcy."
Ciekawe, czy chciałby się dowiedzieć, że niemieccy eks-piłkarze za tę samą robotę zarobią po półtora miliona euro.
Obrazek

Post przez joakar4 » 2 lipca 2016, o 17:25

Podejrzewam, że i nasi teraz by dostali dużo więcej niż Radzio.

Post przez Lucy » 4 lipca 2016, o 16:31

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=71394 - co się z nim dzieje? Wygląda jakby wpadł na bazar i wszystkim się oblepił :ohlala:
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: nie sposób wymienić wszystkich ;)

Post przez Kasiag » 5 lipca 2016, o 14:43

Przykro patrzeć :facepalm:
Całe życie jest jak oglądanie migawki, pomyślał. Tylko zawsze wygląda tak, jakby człowiek przyszedł o dziesięć minut spóźniony i nikt nie chce mu opowiedzieć, o co chodzi, więc musi sam się wszystkiego domyślać. I nigdy, ale to nigdy nie zdarza się okazja, żeby zostać na drugi pokaz.
Ruchome obrazki Terry Pratchett

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 5 lipca 2016, o 14:45

on sobie chyba nie radzi ze swoim wiekiem
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

Post przez Janka » 5 lipca 2016, o 14:48

Wolałabym, żeby po ulicy chodził w kostiumie z "Piratów".
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 5 lipca 2016, o 14:51

to by było chyba najlepsze wyjście ;)
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

Post przez joakar4 » 8 lipca 2016, o 13:45

Post przez Janka » 8 lipca 2016, o 14:24

Mnie się bardzo podobają jako para i chciałabym, żeby im się udało na zawsze. Ale masz rację, Joakar, że przy ich zawodach i stylu życia, szanse mają maciupeńkie albo nawet żadne.
Myślę, że teraz są zakochani i przez to chcą być nierozłączni, ale za chwilę dogoni ich rzeczywistość i zaczną się kłócić o to, kto z nich ma iść na kompromisy.
Obrazek

Post przez Lucy » 8 lipca 2016, o 14:54

joakar4 napisał(a):Nie wróżę im długiego związku.

Ja też nie.
Nie zdziwiłabym się ,gdyby ten związek był ustawiony.Gdziekolwiek wychodzą ,to zaraz mamy zdjęcia. Śmierdzi to ustawką.
Ta dziewczyna wiecznie musi być w centrum uwagi ,a Tom nie wygląda na faceta,którego rajcują takie zabiegi.

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=71420

Post przez Janka » 8 lipca 2016, o 14:58

Oni na zdjęciach wyglądają w pewien sposób podobnie jak ja i mój F. w naszych początkach, dlatego uwierzyłam, że to musi być miłość na zawsze.
Obrazek

Post przez joakar4 » 8 lipca 2016, o 15:17

Na początku też myślałam, że poznała Toma, zakochała się i zerwała zaraz z Harrisem. Bywa. Później zaczęło się pojawiać coraz więcej wspólnych zdjęć i pomyślałam o tej ustawce. Jak była z Calvinem to mieli taki dość prywatny związek, rzadko razem się pojawiali na imprezach, wspólne zdjęcia na istagramie zamieszczali sporadycznie. Tom też nigdy nie wydawał się mega skoncentrowany na sławie, nie zwróciłam uwagi żeby zabiegał o uwagę mediów. A teraz jak są razem to jest jakiś szał i to nie wygląda na zdjęcia z ukrycia. Tylko na regularne ustawki.

Post przez Lucy » 8 lipca 2016, o 15:21

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=70246 - odnośnie jeszcze Taylor.
Śledząc jej karierę w pewnym momencie, zaczęły mi się przypominać czasy podstawówki,czy liceum.Wiecie ,mamy klikę popularnych dziewczyn.Wszyscy im zazdroszczą i chcą być jak oni. Największym marzeniem,to zostać dopuszczoną do ich kręgu ,a jeżeli im podpadniesz,to możesz spodziewać się zemsty.
Tu mamy taką samą sytuacje. Jakieś dziecinne zagrywki z zaprzestaniem śledzenia na instagramie :zalamka: albo piosenki ze specjalną dedykacją http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=64568 Dla mnie to strasznie dziecinne.

Post przez Janka » 8 lipca 2016, o 15:23

Jeśli to rzeczywiście tylko związek na pokaz, to mnie strasznie zrobili w konia, bo uwierzyłam im z całą pewnością, że między nimi są gorące uczucia.
Brawa za talent aktorski. Dla ich mam również.
Obrazek

Post przez Janka » 14 lipca 2016, o 00:22

http://www.pudelek.pl/artykul/95109/agata_mlynarska_narzeka_na_polakow_nad_morzem_zjechali_sie_panstwo_kiepscy/
Pani Agata Młynarska podsumowała polskich turystów przebywających nad polskim morzem.
Jej wypowiedź mnie normalnie boli.

Życzyła nam "Dobrego odpoczywania bez chamstwa i hałasu", ale jakim cudem może się to spełnić, skoro o chamstwo zadbała już sama!?

Napisała m. in tak: "szukam miejsc bez ludzi, z dala od tych, którzy niszcza ten rajski kawałek Polski" - ciekawa jestem, czy pomyślała, że te słowa odnoszą się też do niej i że być może inni szukają rajskich miejsc, których ona jeszcze nie zepsuła/skaziła swoją obecnością.

Oskarżyła też Polaków o to, że nie wyglądają atrakcyjnie na miarę jej standardów. - Może nie każdy ma ochotę zostawiać aż taką górę kasy w gabinetach lekarzy poprawiających urodę, jaką musiałby, chcąc jej dorównać w majstrowaniu przy twarzy lub ciele. Może innym turystom niekoniecznie nazwisko po tatusiu otworzy drzwi do darmowych usług medycyny estetycznej. No i może po prostu świadomie wolą wygląd naturalny i starzenie się z klasą.
Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach