Janka napisał(a):Schudłam prawie dwa kilo dzięki jeżdżeniu na rowerku, więc odpadnie mi konieczność kupowania nowych sukienek na ewentualne imprezy (których w ostatnich miesiącach a nawet latach mam bardzo mało, ale jednak nadal się zdarzają).
Kolana mam też już trochę mniej klumpiaste, więc jeszcze trochę i będę mogła nosić miniówki i krótkie spodenki.
Natomiast przydałyby mi się nowe długie spodnie.
W zasadzie mam w czym chodzić, ale nowe sprawiłyby mi przyjemność.Lucy napisał(a):A widzieliście te ? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/56 ... 54ea26.jpg
Jak dla mnie byłyby piękne, żeby nie ta część na łydce. Przekombinowane.Nocny Anioł napisał(a):pokazałam te buty co mi się podobały chłopu, powiedział że idealnie nadawały by się, do filmów z małą ilością tekstów.
To był też mój tok rozumowania.
wiedzmaSol napisał(a):pewnie na takich stoiskach gdzie mają fajne cenowo i jakościowo jeszcze to nie dotarło
ale swoją drogą nie rozumiem potrzeby kupowania 3 par skarpet za stówę jak to czynią niektórzy ludzie...
oj ale czasem można zaszaleć i z tymi 3d
wiedzmaSol napisał(a):Kawo, no to jest właśnie mój problem! Nie chce mi się chodzić po sklepach
jakoś nie mam odwagi jeszcze przez neta, ale coś czuję że się tak skończy
Nocny Anioł napisał(a):Poka fotę
wiedzmaSol napisał(a):Janko a co za firma robi takie cuda?
wiedzmaSol napisał(a):Kawo, no to jest właśnie mój problem! Nie chce mi się chodzić po sklepach
jakoś nie mam odwagi jeszcze przez neta, ale coś czuję że się tak skończy
Lia, a myślisz że ja to jak?
ostatnio na allegro kupiłam sobie ileś par po złotówce, trzymają się, nie spierają kolory, nie mechacą, materiał fajny, oddychający, czegóż chcieć więcej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość