Teraz jest 24 listopada 2024, o 08:32

Sport

Gdzie możecie gadać, o czym tylko Wam się podoba, a na co nie ma miejsca w innych działach?
Tutaj!

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 1 lipca 2016, o 13:54

Też to widziałam.

Ulubiona autorka/autor: hm...

Post przez KatiaBlue » 1 lipca 2016, o 14:07

O matko, Very, poplakałam się.
Polska mistrzem mada faka :hihi:

Co ddo Maryli, to ona chyba inny mecz oglądała

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 1 lipca 2016, o 14:25

Lucy, wszystko pewnie i racja jeśli chodzi o Ronaldo. Jednak ja nie potrafię go polubić. :bezradny: Nie umniejszam jego zasług. Dostrzegam tylko co było w meczu widoczne. Co do tej nie trafionej piłki to w trakcie gry jej nie zauważyłam, dopiero jak pokazali na zbliżeniu to się za głowę złapałam. :rotfl: W piłce potrzeba czasami troszkę szczęścia, tu to szczęście stało po stronie Fabiańskiego. :-D

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Post przez KatiaBlue » 1 lipca 2016, o 14:46

Jest to dobry piłkarz i nasi to wiedzieli. Prawie mi serce stanęło, gdy Artur Jędrzejczyk wybił piłkę którą miał dostać bardzo ryzykownie w stronę bramki

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 1 lipca 2016, o 14:49

Widziałam te minięcie się z piłką :hyhy: ale błagam ,najlepszym się zdarza. :P

Czytałam dziś rano komentarze pod memami odnośnie Ronaldo(FB) i normalnie oczy przecierałam. Zero ,nieudacznik,
Spoiler:

Normalnie rzygać mi się chciało.
Jeszcze wulgarne wpisy dziewczyn ,które wyglądają jak
Spoiler:
.
Spoiler:

Sorry ,że tak tu pisze ,ale rano mnie to dość rąbnęło.Ta dziwna faja nienawiści i to do kogo ? i o co ? Przecież nie natrzaskał nam bramek i nikogo nie obraził.Większość kibiców, obrało go sobie jako sprawcę porażki. Przecież to jakaś patologia.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez KatiaBlue » 1 lipca 2016, o 15:13

Ej, spokojnie, Lucy. Chyba trochę dramatyzujesz...

Ulubiona autorka/autor: Margit Sandemo

Post przez LiaMort » 1 lipca 2016, o 15:41

Ronaldo to taka primadonna. ;) teatrzyki to niezłe odstawia. :P było się przynajmniej z czego pośmiać. ;)
RM 

"But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 1 lipca 2016, o 15:43

Tak chyba coś z niej ma :hihi:

Lucy napisał(a):Widziałam te minięcie się z piłką :hyhy: ale błagam ,najlepszym się zdarza. :P

Czytałam dziś rano komentarze pod memami odnośnie Ronaldo(FB) i normalnie oczy przecierałam. Zero ,nieudacznik,
Spoiler:

Normalnie rzygać mi się chciało.
Jeszcze wulgarne wpisy dziewczyn ,które wyglądają jak
Spoiler:
.
Spoiler:

Sorry ,że tak tu pisze ,ale rano mnie to dość rąbnęło.Ta dziwna faja nienawiści i to do kogo ? i o co ? Przecież nie natrzaskał nam bramek i nikogo nie obraził.Większość kibiców, obrało go sobie jako sprawcę porażki. Przecież to jakaś patologia.

Bez przesady, każdy grał jak grał. Ludziom to się chyba nudzi.
Nasi mieli wiele momentów gdzie mogli strzelić gola. Podobnie Portugalczycy. Obie drużyny zagrały naprawdę dobry mecz.
Ronaldo nie lubię, ale nie dlatego że nagle przegraliśmy z nim, nie lubię go od wielu lat. Każde jego potknięcie cieszy me oczy :hihi: Co poradzę :hihi:
Zero, nieudacznik? A skąd w takim razie taka kariera, skąd zarabianie takich pieniędzy.

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Post przez KatiaBlue » 1 lipca 2016, o 16:04

Ja tez go od dłuższego czasu nie lubię. Doceniam jego talent piłkarski, ale jako człowieka go nie trawię. Jakby Lewandowski się tak zachowywał to tez by go nazywali tak jak nazywają Ronaldo. Ale Lewy nie gwiazdorzy na boisku.

Przed chwilą nasi wrócili do Polski. Na TVP info pokazywali przywitanie kibiców. To było genialne! Okrzyki "Chcemy Pazdana!" "Biało-czerwoni" i "Kuba Błaszczykowski" chyba były najgłośniejsze. Milo bo to takie podziękowanie dla Kuby i jednocześnie wsparcie po tym nieszczesnym karnym

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 1 lipca 2016, o 17:03

KatiaBlue napisał(a):Ej, spokojnie, Lucy. Chyba trochę dramatyzujesz...

Właśnie nie. To samo mam ze znajomymi.Trudno mi słuchać tych idiotycznych komentarzy :facepalm:

Wiadomo o co biega.Nie spełniły się marzenia http://www.futbol.pl/files/biblioteka/pazdancr.jpg ''Niech płyną łzy Ronaldo!''
i nie utarliśmy mu nosa. Troszkę dystansu by się przydało ...
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez KatiaBlue » 1 lipca 2016, o 18:36

Tak Lucy przydałoby się

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 1 lipca 2016, o 20:30

Fajnie grali. Szkoda, że się nie udało w karnych, ale i tak należą się chłopakom wielkie brawa za postawę.
Poza tym, śmiesznie brzmią polskie nazwiska wypowiadane przez Norków.
http://www.radiocentrum.pl

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Post przez KatiaBlue » 1 lipca 2016, o 20:31

Zawsze mnie to ciekawiło. Znaczy obojętnie przez jakiegokolwiek obcego komentatora

Post przez Kawka » 1 lipca 2016, o 20:35

Krychowiak to był wedlug komentatora Krykowiau, Błaszczykowski Kuba, Piszczek to Pysek, a trener Nawalka. Za to z Kapustką, Pazdanem i Lewandowskim nie miał problemów.

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Post przez KatiaBlue » 1 lipca 2016, o 20:39

Nasi tez pewnie przekrecaja nazwiska reprezentantów innych krajów

Post przez joakar4 » 1 lipca 2016, o 20:47

Ślicznie ich przywitali na lotnisku. Chociaż mnie najbardziej się podobało jak autobus jechał przez Warszawę a przechodnie im machali, klaskali, jeden pan nawet bił pokłony. :smile:

Post przez Kawka » 1 lipca 2016, o 20:49

Na pewno. Był kiedyś Norweg Jon Carew (mało kto go pamięta). Jego nazwisko cwymawia się Jon Karew, czyli prawie tak samo jak pisze a nasi komentatorzy z uporem powtarzali:Dżon Kerju

Post przez KatiaBlue » 1 lipca 2016, o 20:53

Ha ha. Często tak jest

A no pięknie powitali. Tez widziałam jak się klanial.
Ale nie wszyscy piłkarze byli pogodzeni. Glik przeszedł przez tłum jak skała. Ludzie mu długopisy do autografu podawali, nawet na nich nie spojrzał

Post przez joakar4 » 1 lipca 2016, o 20:58

Ci co szli jako pierwsi byli jakby zawstydzeni. Za to już pod hotelem mieli lepsze humory.

Post przez Kawka » 1 lipca 2016, o 21:01

Komu dziś kibicujecie? Wali czy Belgii?

Post przez KatiaBlue » 1 lipca 2016, o 21:03

joakar4 napisał(a):Ci co szli jako pierwsi byli jakby zawstydzeni. Za to już pod hotelem mieli lepsze humory.

Tego juz nie widziałam. Jak do autobusu szli to Wojtek miał kontakt z kibicami, Piszczek, Grzesiek chyba, no i potem Kuba. Tak to zlewka. A nie Milik jeszcze.

Kibicuje Belgii

Post przez joakar4 » 1 lipca 2016, o 21:06

Ja wiernie oglądałam do końca :evillaugh: Pod hotelem też był spory tłum. I wtedy już piłakrze się śmiali. Ale żeby tak ci nazwiskami powiedzieć, który dokładnie to :bezradny: Na pewno Kapustka, Lewy, Glik i kilku innych.

Post przez KatiaBlue » 1 lipca 2016, o 21:07

Moja uwaga została rozproszona :P
To fajnie. Pewnie jutro do Dudy jadą albo do Szydło.

Ulubiona autorka/autor: Jo Putney,Kat Martin,Jude Deveraux,Sandra Brown

Post przez basik » 2 lipca 2016, o 20:47

Bardzo współczuję mojemu bratu który mieszka w Belgii, bo już drugi dzień musi oblewać porażkę drużyny....najpierw Polaków, teraz Belgów

Post przez KatiaBlue » 2 lipca 2016, o 21:23

Pewnie narażę się Lucy, ale nie mogłam się oprzeć :hihi:
https://www.facebook.com/Fiat126pi/vide ... 672798428/

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do O wszystkim innym