Nocny Anioł napisał(a):Muszę w końcu przestać odkładać tą serię na gorsze czasy
Czytaj Ciekawe, który pan zostanie Twoim ulubieńcem
Nocny Anioł napisał(a):Muszę w końcu przestać odkładać tą serię na gorsze czasy
szuwarek napisał(a):przestań... (napisała ta co Quick chowa przed sobą).
Ja niestety czytałam jednym ciągiem i doszłam do 6 i mnie zastopowało. Tak chyba ogólnie nie można jednym ciągiem takich rzeczy czytać...
ale wrócę
duzzza22 napisał(a):Ale chyba mówisz o innej serii niż ta z rockowcami. Ona nie ma jeszcze 6 części.Nocny Anioł napisał(a):Muszę w końcu przestać odkładać tą serię na gorsze czasy
Czytaj Ciekawe, który pan zostanie Twoim ulubieńcem
Lilia napisał(a):I szóstej mieć nie będzie, bo to koniec serii.
Chyba jakiś sequel ma być z braćmi T-Rexa.
Nocny Anioł napisał(a):pewnie ten największy gbur, ja tak mam
duzzza22 napisał(a):Tak też właśnie myślałam. Mowa była o rockowcach, a to mi nie pasowało.
Dla mnie chyba najlepszy jednak z cyklu, ale nie rockowiec to T-RexLilia napisał(a):I szóstej mieć nie będzie, bo to koniec serii.
Chyba jakiś sequel ma być z braćmi T-Rexa.
To mnie nie pocieszasz. Miałam nadzieję jednak na kolejne części i kolejne części właśnie z jego braćmi
T-Rex był boski, chciałabym takich więcejNocny Anioł napisał(a):pewnie ten największy gbur, ja tak mam
To stawiam na Noaha Na razie przynajmniej, nie wiem jaki Abe się okaże
Nocny Anioł napisał(a):o to teraz koniecznie muszę to sprawdzić z twoja opinią
duzzza22 napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):o to teraz koniecznie muszę to sprawdzić z twoja opinią
Noah się z nich wszystkich najbardziej opiera uczuciu
Księżycowa Kawa napisał(a):No cóż, na Guild Hunter trzeba będzie poczekać co najmniej do jesieni (albo dłużej, jeśli jest potrzebne tłumaczenie). Jakby nie było, poprzednia nie tak dawno temu się ukazała
Księżycowa Kawa napisał(a):W planach kontynuacja Psy-Changelings. Ewentualnie „Rock Hard”…
duzzza22 napisał(a):Tylko cykl rockowców jakby co najlepiej czytać po kolei.
New York Times bestselling author Nalini Singh takes us into a dangerous and exhilarating world where a deadly, beautiful archangel and his once-mortal consort are caught in a fury of twisted darkness…
One of the most vicious archangels in the world has disappeared. No one knows if Lijuan is dead or has chosen to Sleep the long sleep of an immortal. But with her lands falling into chaos under a rising tide of vampiric bloodlust, a mysterious and ancient order of angels known as the Luminata calls the entire Cadre together to discuss the fate of her territory.
Accompanying her archangelic lover Raphael to the Luminata compound, guild hunter-turned-angel Elena senses that all is not as it seems. Secrets echo from within the stone walls of the compound, and the deeper Elena goes, the uglier the darkness. But neither Raphael nor Elena is ready for the brutal truths hidden within—truths that will change everything Elena thinks she knows about who she is…
Nothing will ever be the same again.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości