wiedzmaSol napisał(a):Janko, sama byś mogła go wycałować na wszystkie strony ale mnie to on zje za samą próbę wyślę mu buziaczka transferem powietrznym od Ciebie
Kawka napisał(a):Giovanno - współczuję. Zdrówka dla Bajki.
Lilio - Stefuś jest rozkoszny.'
Lore - Bandzior i Lola super wyglądają w tych pudłach.
Frin - brawo dla Kota za bohaterską postawę (wybacz, nie pamiętam jego imienia).
Joakar - Gilbert jest śliczny. Wszystkiego najlepszego dla niego z okazji urodzin.
Aniołku - Twoje koty są super. Zwłaszcza Białka. Przypomina mi troszkę moją Iskierkę.
Lio - Rex jaki rozrabiaka. Mam pytanie. Kiedy będziesz miała tego małego kotka?? Już nie mogę się doczekać kiedy go pokażesz.
Kotka znajomego Norwega odeszła za tęczowy most kilka dni temu, po 20 latach dobrego życia. Tak mi smutno. Już nie będę jej karmić i głaskać, jak pojadę do rodziców.
Kawka napisał(a):Giovanno - współczuję. Zdrówka dla Bajki.
Lilio - Stefuś jest rozkoszny.'
Lore - Bandzior i Lola super wyglądają w tych pudłach.
Frin - brawo dla Kota za bohaterską postawę (wybacz, nie pamiętam jego imienia).
Joakar - Gilbert jest śliczny. Wszystkiego najlepszego dla niego z okazji urodzin.
Aniołku - Twoje koty są super. Zwłaszcza Białka. Przypomina mi troszkę moją Iskierkę.
Lio - Rex jaki rozrabiaka. Mam pytanie. Kiedy będziesz miała tego małego kotka?? Już nie mogę się doczekać kiedy go pokażesz.
Kotka znajomego Norwega odeszła za tęczowy most kilka dni temu, po 20 latach dobrego życia. Tak mi smutno. Już nie będę jej karmić i głaskać, jak pojadę do rodziców.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości