KatiaBlue napisał(a):Co to znaczy, ze jest jakby kontynuacją?
Papaveryna napisał(a):Książka o Asie nawet by mnie i ciekawiła, ale się obawiam, że będzie maksymalnie zdołowana, a na coś takie nie mam ochoty.
joakar4 napisał(a):Wydaje mi się, że już nie pociągną nowej serii. Jakby miała być to już by coś wydali.
wiedzmaSol napisał(a):u nas się zorientowali przy przedostatnim
Papaveryna napisał(a):Ten cały Jet to taki przymuł bagienny. Te jego rozkminy, refleksje i wewnętrzne płomienie mnie rozwalają
wiedzmaSol napisał(a):Asa depresyjny typ nie?
Szczypta_Kasi napisał(a):Może rzucę w kont Ahern, bo mi nie idzie i przeczytam "Buntownika". Będę mogła pogadać z wami, choć trochę.
Szczypta_Kasi napisał(a):Może rzucę w kont Ahern, bo mi nie idzie i przeczytam "Buntownika". Będę mogła pogadać z wami, choć trochę.
Księżycowa Kawa napisał(a):W zasadzie z Jetem miałam podobnie, potem zrobiłam sobie dłuższą przerwę, zanim sięgnęłam po następne. No cóż, najgorsze masz za sobą
Papaveryna napisał(a):Oj tak. To jego biadolenie, pitolenie, spalające go płomienie.
kejti napisał(a):Papaveryna napisał(a):Oj tak. To jego biadolenie, pitolenie, spalające go płomienie.
Nie czuje że rymuje Umarłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości