Teraz jest 23 listopada 2024, o 16:10

Plotki i skandale

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 29 maja 2016, o 11:48

Gdzie teraz się nie wejdzie to wszędzie o nich :ohlala:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 29 maja 2016, o 11:55

Zastanawiałam się, skąd ona wytrzasnęła te przedpotopowe ciuchy. Adwokat przniósł jej z szafy swojej babci?
A buty? Czy ona się przyjrzała, co ma na nogach?
O jaki przekaz jej chodzi? Bo chyba nie o ten, który uzyskuje, że wyraźnie się stara na siłę coś udowodnić.
Powinna zwolnić z pracy osobę odpowiedzialną za kostiumy, bo scenariusz ma dobry, reżyser jest świetny, jej gra aktorska jest wyśmienita - a położy na łopatki wykonanie zadania przez źle zaprojektowane kostiumy.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Krentz

Post przez szuwarek » 29 maja 2016, o 11:55

a może własnie strój jest dobrany, żeby pokazac jaka ona sierotka..
ale skarżysz się czy chwalisz - bo nie wiem jak reagować

Post przez Janka » 29 maja 2016, o 11:58

Taki był ich plan, ale strasznie przesadzili.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Margit Sandemo

Post przez LiaMort » 29 maja 2016, o 14:39

biedna nie ma chyba na chusteczki. :zalamka:
RM 

"But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "

Post przez Janka » 29 maja 2016, o 14:42

Doszłam do wniosku, że Depp przekupił kogoś, żeby ją tak ubrał. Nie widzę innego wytłumaczenia dla jej stroju, jak tylko to, że ktoś chciał ją świadomie i celowo ośmieszyć.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 29 maja 2016, o 20:16

Zadziwiają mnie niektóre komentarze,które można przeczytać na różnych portalach. W skrócie Amber to dziwka i kłamczucha ,a jeżeli dostała po pysku ,to jej się należało.Depp jest taki biedny i na pewno nic jej nie zrobił.
http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/vane ... 47753.html

Ludzie się zmieniają ,szczególnie po narkotykach.Może i w okresie z Vanessą nie był agresywny.Skąd wiemy,że teraz nie jest inaczej? W ostatnim czasie wygląda strasznie.Kilka razy już został złapany jak się zataczał. Gołym okiem widać ,że jakieś problemy są.

Nie jestem za nikim.Mam nadzieję,że prawdę poznamy i jeżeli Depp znęcał się nad Amber,to za to zapłaci.
Pamiętacie aferę z Melem Gibsonem? Bił kochankę i groził jej pistoletem.Mało kto wierzył,jad sączył się na ofiarę. A przepraszam,ofiary nie było ponieważ wszystko było kłamstwem. :] Później wielki szok ...
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 29 maja 2016, o 22:05

Dlatego ja podchodzę do tej sprawy sceptycznie. Irytuje mnie tylko, że wszędzie o tym piszą.
Różnie może być. Może to promocja filmu, a może przemoc domowa, nie wiadomo. Teraz każde portale prześcigają się w to lepsze zdjęcia to lepsze artykuły i historie. :roll:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 29 maja 2016, o 23:58

ale przemoc domowa, więc powinno być głośno... ofiary nie powinny się bać/wstydzic o tym mówić, nawet jeśli otoczka trudna (zarzut o kłamstwo zawsze niestety się pojawia... albo, co gorsze, co wspomniałaś, Lucy: że zasłużyła).

pamiętam wywiad sprzed lat w GW z Deppem, w którym sam opowiadał o tym, że człowiek się zmienia i nie zawsze ta zmiana jest fajna i miła.
ps tuż przed premierą Rum Diaries i rozstaniem z Paradis...
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące
— Ursula K. Le Guin

Post przez szuwarek » 30 maja 2016, o 08:35

ja od wielu lat obserwuję niezmienny trend, że winna jest kobieta. Bez względu na wszystko : miała sukienkę, uśmiechała się, nie krzyczała nie tylko mówiła etc. i szokiem jest, że kobiety tez tak to komentują. a gdzie lojalność? zrozumienie? pomoc?

a co do celebrytów , zwłaszcza w USA, nie tylko aktorów, to pamiętam aferę z futbolistami, gdzie kilku z nich zgwałciło nastolatkę i nic, przeszło bez echa, dziewczynę zbluzgano w gazetach, ze na pewno była chętna. A im wybaczono, bo to mistrzowie... przerażające..

Post przez Janka » 30 maja 2016, o 13:47

Lucy napisał(a):Nie jestem za nikim.Mam nadzieję,że prawdę poznamy i jeżeli Depp znęcał się nad Amber,to za to zapłaci.

Też nie jestem po żadnej stronie.
Myślę, że prawdziwej prawdy nigdy nie poznamy. To są raczej ich wersje na użytek opinii publicznej, coś w rodzaju kreacji aktorskiej.

Zresztą ja tak podchodzę do wszystkich plotek z życia gwiazd. Celebryci to nie są dla mnie prawdziwi ludzie, tylko ich wizerunki stworzone w celach zarobkowych.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 30 maja 2016, o 13:52

http://www.pudelek.pl/artykul/93348/jar ... dobry_tvn/

No i dobrze, przykro się go oglądało.

Post przez Janka » 30 maja 2016, o 14:19

A dobry był jako dziennikarz informacyjny?
Obrazek

Post przez joakar4 » 30 maja 2016, o 14:27

W sumie nie pamiętam. Widziałam go kilka razy, ale nie kojarzę.
Z tego co pamiętam, to on ma silne przekonania partyjne i mocno daje to odczuć rozmówcy.

Za to w DDTVN dawał do zrozumienia, że on się marnuje w takim programie, jego współprowadząca to idiotka, goście tak samo. A ten kto to ogląda to już w ogóle.

Post przez Janka » 30 maja 2016, o 14:36

Czyli właściwy człowiek na właściwym miejscu. Typowe.
Obrazek

Post przez joakar4 » 30 maja 2016, o 15:04

ciekawe kogo dadzą teraz :mysli:

Post przez Janka » 30 maja 2016, o 15:09

Młynarska się stara o pracę w TVN podobno.
Obrazek

Post przez Lucy » 30 maja 2016, o 22:32

Janka napisał(a):A dobry był jako dziennikarz informacyjny?

Prowadził "Wstajesz i wiesz" i mu to pasowało.Sama lubiłam go słuchać.Przejście do DDTVN uważam za pomyłkę.
Ględzenie o niczym ,to nie jego broszka.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 31 maja 2016, o 00:18

Janka napisał(a):
Lucy napisał(a):Nie jestem za nikim.Mam nadzieję,że prawdę poznamy i jeżeli Depp znęcał się nad Amber,to za to zapłaci.

Też nie jestem po żadnej stronie.
Myślę, że prawdziwej prawdy nigdy nie poznamy. To są raczej ich wersje na użytek opinii publicznej, coś w rodzaju kreacji aktorskiej.

Zresztą ja tak podchodzę do wszystkich plotek z życia gwiazd. Celebryci to nie są dla mnie prawdziwi ludzie, tylko ich wizerunki stworzone w celach zarobkowych.

jednak łatwiej (i czasem lepiej) debatować publicznie o wykreowanych osobach niż prawdziwych przeciętnych ludziach ;)
celebryci w sumie dobrze się sprawdzają jako ćwiczenie w dyskusji, o co chodzi :D

ja w dyskusji tego typu jestem po stronie ofiary, a wszystko wskazuje, że ofiara jest Amber.
jesli nowe fakty się pojawią i okaże się, że ofiarą był kto inny - ok.
zasada jedna pozostaje.
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące
— Ursula K. Le Guin

Post przez Lucy » 31 maja 2016, o 01:17

Tak mi przyszło do głowy.

Dwoje gwiazd w tym samym wieku.
Dwoje,którzy porzucili swoje partnerki/żony ,ponieważ się ''zakochali''.
Dwoje ,którzy źle na tym wyszli.

Brad z tymi operacjami przechodzi samego siebie. O problemach w małżeństwie znów głośno.
http://www.eska.pl/hotplota/news/brad-p ... lu/n/94141
a Depp zachowuje się i wygląda jak menel.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Post przez szuwarek » 31 maja 2016, o 06:57

nie byłabym taka pewna czy Brad źle na tym wyszedł... ale ja nie należałam do fanek Jennifer :ermm: i zupełnie inne staże w obydwu związkach...

i nie trzeba byc celebrytą - u mnie w pracy trzy rozwody , w tym dwa bo panowie znaleźli zrozumienie i nowy ogień u młodszych..

Ulubiona autorka/autor: brak ulubionej

Post przez klarek » 31 maja 2016, o 07:25

A czemu tego poszukiwali? Kurcze, no....

Post przez szuwarek » 31 maja 2016, o 08:08

nuda, kryzys wieku średniego. poszukiwanie młodości ???

Ulubiona autorka/autor: brak ulubionej

Post przez klarek » 31 maja 2016, o 08:11

Brak potrzeby walki o związek? Zadowalające się szybkim tu i teraz? Bo tak łatwiej?

Post przez joakar4 » 31 maja 2016, o 08:13

Tylko, że czasami naprawdę nie ma o co walczyć. I rozwód jest jedynym dobrym wyjściem. Obserwuję to ostatnio u mnie w rodzinie.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach