KatiaBlue napisał(a):No nie ma nic dalej. W drugiej książce jest tylko wspomniane, ze bohaterka widziała ich jak szli za rękę i tyle
KatiaBlue napisał(a):Lato drugiej szansy (mowie drugiej, bo zapomnialam chwilowo tytułu, a jako druga czytałam)
joakar4 napisał(a):ooo, nawet nie wiedziałam, że to jest jakoś powiązane. I drugą mam w domu
Papaveryna napisał(a):KatiaBlue napisał(a):Kebaba
Będziesz czytać Lato drugiej szansy?
Tia. Ze mnie się ostatnio taki kebabowiec zrobił
A mam czytać? O czym i co tam jest?
Bo ten Horyzont mnie aż tak nie zachwycił jak Was. Ale był ciekawy jednak przez to, że się miejsca akcji zmieniały. I fast-foody coraz to inne
KatiaBlue napisał(a):Dziewczyna jedzie na wakacje w stara miejscowej z rodzicami, jej ojciec jest chory, a ona spotyka postać z przeszłości. Wole Horyzont niż Lato, wiec nie wiem co ci doradzić
KatiaBlue napisał(a):joakar4 napisał(a):ooo, nawet nie wiedziałam, że to jest jakoś powiązane. I drugą mam w domu
No w właśnie tylko tym, ze bohaterka Lata widziała bohaterów Horyzontu
joakar4 napisał(a):Mnie na przykład bardzo interesowało jak oni sobie to pogodzą skoro mieszkają tak daleko od siebie. Nie wystarcza mi takie jakoś damy radę, muszę być pewna, że im się udało.
joakar4 napisał(a):będziesz jęczeć z przyjemności
jakoś nie wiem, nie mogę się przemóc.joakar4 napisał(a):i powinnyście z Very (jako fanki ff) przeczytać Fangirl
nie czytałam wiem że mam zaległego i wiem że muszę przeczytać bo mnie nawet Fanka ściga, ale jakoś odkładam i odkładam...KatiaBlue napisał(a):Jeny, Sol... Nie czytałaś Buntownika? Czemu ja o ty nic nie wiem? I wgl czemu nie przeczytałaś?
może razem nie polubimy?Papaveryna napisał(a):A nikt mnie nie będzie hejcił, jeżeli coś mi jednak w Fangirl nie podpasuje? Bo mam wrażenie, że każdy to lubi. A jak każdy lubi to strach się bać
wiedzmaSol napisał(a):nie czytałam wiem że mam zaległego i wiem że muszę przeczytać bo mnie nawet Fanka ściga, ale jakoś odkładam i odkładam...KatiaBlue napisał(a):Jeny, Sol... Nie czytałaś Buntownika? Czemu ja o ty nic nie wiem? I wgl czemu nie przeczytałaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości