Regulamin działu Rozmowy o naszych aktualnych lekturach i książkowych inspiracjach. Szerzej o gatunkach: dział ROMANS+ oraz dział 18+ Konkretniej o naszych listach czytelniczych: dział STATYSTYKI Lektury wg pór roku i świąt: dział SEZON NA KSIĄŻKĘ
Giovanno, dzięki za podpowiedź nie mam jeszcze ciśnienia, ale korci, wiesz jak to jest jak mnie mocniej przyciśnie to wtedy. Albo zażyczę sobie na jakąś okazję
Very, wiedziałam co ma mój i za co go lubię i tyle ale cieszę się że byłam przydatna i zobaczysz jaka będzie różnica też kiedyś czytałam na telefonie i szło mi super, zachwycona byłam. Ale jak dostałam czytnik w rączki... Niebo a ziemia
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
to prawda, że trzeba pilnowac promocji i można za przyzwoite pieniądze kupić "trójeczkę". ja chciałam na urodziny tego nowego ale jednak mam PPW dopiero półtora roku...
ale skarżysz się czy chwalisz - bo nie wiem jak reagować
Teraz jest fajnie, bo wysylaja z Niemiec, Francji do Polski, kiedys tylko z USA i chyba Anglii mozna bylo kupic. Na swiatczytnikow.pl zawsze pisze o promocjach. Ja kupowalam na francuskim amazonie, a przesylka przyszla z Niemiec
Je préfère aller doucement... "the standout in this drama is, without a doubt, Emi Takei. Eyes are her asset, and her stare is from another world in this drama. You could feel her love towards Shuji, and that passion is so strong that you could feel it coming out from your screen." Taisetsu na Koto wa Subete Kimi ga Oshiete Kureta J-2011
"I read a story to-night. It ended unhappily. I was wretched until I had invented a happy ending for it. I shall always end my stories happily. I don't care whether it's 'true to life' or not. It's true to life as it should be and that's a better truth than the other."
Sol - no mam... a co do wysyłki to ja kupowałam z amerykańskiego i przyszedł w dwa dni (co chwila dostawałam sms' a co się dzieje i gdzie leci a leciał z USA), a okładkę z UK i szła 9 dni, na pieczątce było, że z Wrocławia wysłali....
a tam nie było kiedyś RMF? Bo koleżanka projektowała instalacje w tych kulach i wydawało mi się, że to RMF (właściciel się zgadza)
ale skarżysz się czy chwalisz - bo nie wiem jak reagować
Sam kompleks futurystycznych kopuł powstał na początku wieku. Według planu miał być nową siedzibą stacji RMF FM, po tym, jak władze Krakowa podejmowały próby pozbycia się radia z dawnych austriackich fortyfikacji pod krakowskim kopcem Kościuszki. [...] Ostatecznie konflikt między RMF FM a miastem został zażegnany, radio pozostało w swojej siedzibie pod kopcem, a niewykorzystane, żelbetonowe kopuły świeciły pustkami.
"I read a story to-night. It ended unhappily. I was wretched until I had invented a happy ending for it. I shall always end my stories happily. I don't care whether it's 'true to life' or not. It's true to life as it should be and that's a better truth than the other."
Sprawdzilam na amazonie i nowy kindle bedzie dopiero okolo lipca/sierpnia, wiec chyba kupie dzisiaj voyage... jeszcze mam nadzieje ze znajde nowego kindelka w sklepie i bedzie do kupna...
Je préfère aller doucement... "the standout in this drama is, without a doubt, Emi Takei. Eyes are her asset, and her stare is from another world in this drama. You could feel her love towards Shuji, and that passion is so strong that you could feel it coming out from your screen." Taisetsu na Koto wa Subete Kimi ga Oshiete Kureta J-2011
Ach zakupilam i nie moge sie nacieszyc jednak sporo sie rozni od PW ktorego testowalam przed kilku tygodniami. Moze faktycznie jest fajniejszy niz ten nowy, jeszcze jakas wypas okladka i bedzie super