Jeszcze kogoś z Na wspólnej wezmą, może tą co gra Olę - Wierzbicka (?)albo Wesołowskiego czy tego co grał Stasia w Pustyni i w puszczy (ma doświadczenie w trudnych warunkach) I Zięba na agenta Mają z czego wybierać.
Jeszcze jest ta cała sztuczna, co poderwała miliardera. Jak ona coś mówi, to nie moge oderwać wzroku od jej rybich ust, tak mnie fascynują. Tylko z tego powodu oglądam jej program "Na jezykach". Czekam, czy te usta wybuchną.
Ta Kołodziej jest koszmarna, wydaje mi się, że ona chce sprawiać wrażenie, że mają o wiele więcej pieniędzy niż w rzeczywistości. Na równi z nią nie znoszę Kingi Korty.
Tak, to ta. Najbardziej dziwi mnie jak ten jej mąż jest zaślepiony. Weź żyj człowieku z taką księżniczką na co dzień. Dla mnie ona go wcale nie kocha, widziałyście te ich pocałunki? Błe
Nie podoba mi się jeszcze mąż czy parter tej nowej uczestniczki. Nie pamiętam imienia - taka blondynka chyba jest architektką albo dekoratorem wnętrz. Ona jest dość sympatyczna, za to on jest strasznie niesympatyczny i zmanierowany. Pamiętam jak ciągle poganiał gosposię.