Dorotka napisał(a):Tu podpisywała swoje powieści Katarzyna Bonda:
Jej stolik stał tuż obok stolika Federica Mocci, więc cyknęłyśmy jej zdjęcie. Ustawiło się do niej dużo więcej osób, niż do Mocci. Ja nie znam jej książek, więc się do niej nie ustawiłam, ale widziałam, że bardzo sympatycznie odnosiła się do każdego, kto do niej podszedł. Rozmawiała z każdym, uśmiechała się i jeśli ktoś chciał to pozowała z nim do zdjęcia.
.Szanowni Państwo,
w najbliższy czwartek, 2 czerwca, dwie księgarnie sieci Dom Książki w Tarnowie przy ul. Wałowej 19 i Krakowskiej 25 oraz księgarnia w Dąbrowie Tarnowskiej przy ul. Jagiellońskiej 2 rozpoczną nowy etap swojego istnienia pod szyldem BookBook. Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia tego dnia obu księgarń.
Z okazji inauguracji BookBooka 2 czerwca w księgarniach będzie obowiązywać rabat 30% na wszystko oraz inne atrakcje!
...
Z okazji inauguracji BookBooka 2 czerwca księgarnie przygotowały dla klientów różne atrakcje, wśród nich spotkanie autorskie z Piotrem Lianą, autorem kryminału „Persona non grata”, które odbędzie się w księgarni BookBook w Dąbrowie Tarnowskiej o godz. 16:00 oraz w księgarni BookBook w Tarnowie przy ul. Wałowej o godz. 18:30.
...
Spotkania poprowadzi BARBARA NIŻNIK – ikona krakowskiej farmacji, a jednocześnie absolwentka studiów podyplomowych z zakresu edytorstwa. Więcej informacji na temat spotkania znajdą Państwo na wydarzeniu na Facebooku: https://www.facebook.com/events/530207167168551/
Wstęp wolny
Agrest napisał(a):.
Alias, czy powątpiewasz w pozytywny rezultat?
Powrót do Wiadomości i publicystyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości