Webber czytalam tylko ponizsza... no i byl dramat, jedna z niewielu NA ktora wyladowala na polkach porazki
@lc:
Ksiazka zawiodla mnie na calej lini, a oczekiwalam uczty dla oczu, bo przeciez Tammara to znana postac w swiecie New Adult. Przede wszystkim ksiazka nie wciaga od razu jak inne pozycje, wymaga troche czasu by sie zainteresowac tematem i wlasnie w przypadku new adult zwykle nie mozna sie oderwac od pierwszej strony. Nawet po przebrnieciu poczatku sa tylko momenty gdzie czyta sie dobrze, przerywane dluzyznami. Malo jest emocji, skrywanych uczuc miedzy nimi, nie czuc tej wibracji i napiecia. Powodem moze byc mala ilosc fragmentow miedzy glownymi bohaterami, wiecej jest tam Jacquline o wiele wiecej. Dodatkowo traumatyczne przezycia ma Loukas a ksiazke obserwujemy z punktu widzenia J. Pozycja ta jest do bolu przewidywalna, wszystkie moje trafy byly w 100 % potwierdzone. Jest to na pewno najslabsza pozycja z New Adult jaka czytalam. Daje ocene bardzo slaba tylko za gatunek bo nalezy sie tu najnizsza ocena.
wiem wiem ze to tylko jedna ksiazka i zgodnie z obietnica jeszcze jej nie skreslam